Bij ons zit je goed!

Hou je van een open en informele sfeer? Een werkomgeving waar je samen met een gedreven team graag een stap extra zet voor onze klanten? Wij vinden het belangrijk dat de onderlinge sfeer goed is, we communiceren open en direct met elkaar. Bij ons mag je gewoon doen én leren van je fouten. Waarom we met deze tekst beginnen? Omdat werk meer is dan alleen maar je uren maken. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen Wellco maken! Onze afdeling Cliënt Support gaat uitbreiden en daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en ondernemende 

Customer Service medewerker

Wil je meer weten? Maak dan hieronder kennis met teamleider Lydia, bekijk de video en lees de volledige vacature.

Lydia (37 jaar), teamleider afdeling Cliënt Support: 


"Vijf jaar geleden ben ik vanuit Duitsland naar Nederland gekomen voor de liefde. Na zelfstudies en het volgen van taalcursussen Nederlands heb ik in 2018 mijn staatsexamen behaald. Ik heb vier jaar gezocht naar een bedrijf waar ik me echt thuis voel. In oktober 2020 ben ik na twee open, informele en persoonlijke gesprekken begonnen als teamleider Cliënt Support. 
Bij Wellco werken veel ervaren en enthousiaste collega’s. Ik merk dat er oprechte interesse is in elkaar. Ik merk ook dat er goed voor elkaar gezorgd wordt…. en dan heb ik nog niet eens over de hamburgerkar, de stroopwafelbakker en de frietjes die de directie regelmatig voor iedereen regelt. De vrijheid en de ruimte die ik krijg om mijn functie in te vullen, het vertrouwen van mijn leidinggevende én de waardering voor mijn inbreng, daar haal ik veel voldoening uit. De onderlinge sfeer, de collegialiteit, de behulpzaamheid van iedereen en het gevoel dat we het samen doen, maken dat ik me echt thuis voel bij Wellco!"

 

Video werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken? 

Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Kom jij ons team versterken?


Bij Wellco maken we Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires. Wij vinden voor elke klantvraag een oplossing is en we leveren optimale service en garantie. Ons bedrijf is bezig met interessante ontwikkelingen. We willen vooruit! Ga jij ons hierbij helpen?


Wat ga je doen:

- Je bent het eerste algemene aanspreekpunt aan de telefoon en via e-mail voor al onze relaties.
- Je beantwoordt vragen, verbindt door en verwerkt geplaatste orders in ons ERP-systeem.
- Je helpt onze relaties aan de juiste producten en informeert ze over lopende orders.
- Je werkt nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen om het verkoop- en serviceproces optimaal te begeleiden.

Hier herken jij jezelf in:

- Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar werkervaring in eenzelfde functie.
- Je bent nauwkeurig en kunt goed prioriteiten stellen.
- Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met hectiek.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden, waaronder een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal is een pre.
- Je maakt het verkoop- en serviceproces elke dag een beetje beter door zelf met verbetervoorstellen te komen.
- Je hebt er plezier in om iemand snel en supergoed te helpen om de vraag op te lossen.
- Je bent thuis in diverse computerprogramma's waaronder ERP-pakketten.
- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.  

Wellco heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en geeft je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hadden we al gezegd dat de werksfeer voor ons belangrijk is? Dus is het zeker belangrijk dat er een klik is.
Heb je het gevoel dat wij bij jou passen? Geweldig! Reageren kan eenvoudig op een manier die jij prettig vindt. 

  • Neem contact op met onze Coördinator HRM, Ilse van Pelt: i.vanpelt@wellco.nl. Zij staat je graag te woord. 
  • Of mail direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres.

Hopelijk tot snel!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie