Jos en Ineke Janssen van Jos Janssen Zitspecialist

"FITFORM IS EEN ECHT NEDERLANDS KWALITEITSPRODUCT!"

Bij Jos Janssen Zitspecialist weten ze alles over Gezond Zitten. Jos zelf is meubelmaker en meubelstoffeerder van kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen.  Samen met Ineke, ergotherapeute, worden vele consumenten persoonlijk  geadviseerd over het voor hen beste zitmeubel.

Al ruim 10 jaar verkoopt Jos Janssen Zitspecialist naar alle tevredenheid de stoelen van Fitform. Jos Janssen Zitspecialist is gespecialiseerd in op maat gemaakte fauteuils, TheMoove® en auto armsteunen. 

Door de kleinschaligheid van het bedrijf is er een zeer persoonlijke aanpak. Het contact met de klant is intensief. In sommige gevallen worden klanten ook thuis opgehaald voor een stoelpassing, of vindt deze plaats in de woning van de klant zelf.

De reden waarom Jos Janssen met Fitform werkt is naast de productkwaliteit de grote hoeveelheid zitoplossingen die Fitform te bieden heeft. Dit is beduidend meer dan andere merken. Ook op gebied van modellering en bekleding is er ruime keuze. Daarnaast wordt het door Jos en Ineke als zeer prettig ervaren dat het een Nederlands product is en dat Fitform met korte lijnen dicht bij de klant staat.

Voor meer informatie over Jos Janssen Zitspecialist zie ook www.josjanssenmeubelen.nl.

Jos Janssen Zitspecialist
Wageningsestraat 55
6671 DC Zetten
tel. 0488-454918
email: info@josjanssenzitspecialist.nl

www.josjanssenzitspecialist.nl
 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie