Zit jij wel goed?

Wil jij graag jouw unieke bijdrage leveren in een echt Brabants bedrijf waar mooie en ergonomisch verantwoorde fauteuils worden geproduceerd, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben? Ben jij net als al onze andere medewerkers in staat om het allerbeste van jezelf te laten zien en onze klanten boven verwachting te bedienen… dan past Wellco perfect bij jou!

Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een flexibele, enthousiaste fulltime

Stoelenmaker/ Allround productiemedewerker m/v

De te verrichten werkzaamheden hebben betrekking op het ondersteunen van diverse productieafdelingen met allerlei voorkomende werkzaamheden.   

Wij zoeken:

Voor deze afwisselende functie zoeken wij een energieke en gemotiveerde man/ vrouw. Je hebt technische kennis of een technische vooropleiding en daarnaast relevante en recente werkervaring op het gebied van sleutelen en monteren. 
Je wil jezelf graag ontwikkelen. Je vindt het fijn om je vakmanschap en kennis in te zetten voor klanten en collega's. Daarnaast ben je een "vooruitdenker". Je voelt je als een vis in het water bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan bij een ambitieuze en informele organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden, vinden wij het belangrijk je ruimte te bieden om je persoonlijk te kunnen ontwikkelen.  

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Sollicitaties kunnen gericht worden aan:
Wellco Seating BV,  Ilse van Pelt- Lindeman, HRM, Postbus 247, 5680 AE Best of via e-mail aan: i.vanpelt@wellco.nl

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie