Zit jij goed?

Bij Wellco maken we Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires.
Ons uitgangspunt is dat er voor elke klantvraag een oplossing is, inclusief optimale service en garantie. Daar doen we met z’n allen ons best voor en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Voor het verder professionaliseren en verstevigen van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega die zowel commercieel als sociaal is ingesteld. Enerzijds heb je veel contact met verschillende collega’s en dealers en anderzijds zorg je voor een correcte orderflow. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en grijp je je kansen wanneer je verbeterpunten ziet. Efficiëntie is jouw ding! Lijkt het je leuk om ons enthousiaste team te versterken?

Wij zoeken per direct een collega in de functie van:

Cliënt Support Coördinator 


Wat ga je doen?
Na een goed begeleide inwerkperiode zien je dagen er als volgt uit:

 • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten en accountmanagers.
 • Je signaleert knelpunten en uitdagingen en lost deze zelfstandig op.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de processen van de afdeling Cliënt Support.
 • Je zorgt ervoor dat orders goed en correct in ons ERP-systeem ingevoerd worden en dat de administratie foutloos  verloopt.
 • Je assisteert bij het opstellen van analyses en rapportages t.b.v. de afdeling.  

Uiteraard word je intern gecoacht en heb je veel contact met je collega’s. Afhankelijk van hoeveel uur je actief bent (in nader overleg te bepalen), heb je verschillende projecten tegelijkertijd lopen. Je werkt in een hecht team, waarbij je altijd kunt terugvallen op de ervaring van je collega’s.

Wat vragen wij?
Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een spontane, energieke en representatieve collega met een afgeronde opleiding op Hbo-niveau (bijvoorbeeld richting bedrijfskunde, commercieel management of soortgelijk) en minimaal 3 jaar werkervaring. Dit vragen we van je:

 • Je beheerst zowel de Duitse als de Engelse taal op een goed niveau (vereiste).
 • Je hebt een klantgerichte en collegiale houding.
 • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig.
 • Je vindt het leuk om alleen te werken, maar ook in teamverband.
 • Je toont initiatief en denkt ‘vooruit’.
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden.

Pas jij in ons team?
Heel belangrijk vinden wij het dat je in ons team past. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en met directe lijnen.  Wij hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer. We zijn een gedreven team dat proactief werkt en graag helpt en meedenkt. Een team dat gelooft in gewoon doen en leren van fouten. Zo zetten we samen elke dag weer stappen vooruit!

Wat bieden wij?
Het gaat om een leuke en afwisselende functie; het aantal uren en de werkdagen spreken we in overleg af. Wellco kent goede arbeidsvoorwaarden en biedt je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.  

Spreekt deze vacature je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail je motivatie en je cv naar i.vanpelt@wellco.nl en we nemen snel contact met je op!

 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie