Zit jij wel goed?

Wil jij graag jouw unieke bijdrage leveren in een echt Brabants bedrijf waar mooie en ergonomisch verantwoorde fauteuils worden geproduceerd, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben? Ben jij net als al onze andere medewerkers in staat om het allerbeste van jezelf te laten zien en onze klanten boven verwachting te bedienen… dan past Wellco perfect bij jou!

Momenteel wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega, die graag een bijdrage wil gaan leveren aan het vervaardigen van onze fauteuils voor de functie:

Medewerker Mechaniek Montage m/v

Werkzaamheden:
Het controleren van de intern aangeboden onderdelen / producten (mechanieken en motoren) op kwaliteit en kwantiteit, het op handmatige wijze in- en afstellen van de mechanieken, het controleren van het mechaniek op kwaliteit, maatvoering, opties etc. volgens kwaliteitsspecificaties van de onderneming, in- en ombouw van elektronica in mechanieken conform werkorders en het zorg dragen voor orde en netheid op de toegewezen locaties en materieel.

Functie-eisen:
Je beschikt over enkele jaren ervaring in een maakbedrijf. Je hebt een technische opleiding minimaal op VMBO niveau. Vaktechnische hout/meubelopleiding is voor ons een absolute pré. Je bent een kei in nauwkeurig werken. Je beheerst de Nederlandse taal prima.

Heb je interesse en voldoe je aan de benodigde ervaring, opleiding en kennis, stuur je sollicitatie dan aan: Wellco Seating BV, mevrouw I. van Pelt-Lindeman, afdeling Personeelszaken,  Postbus 247, 5680 AE Best of via  e-mail aan: i.vanpelt@wellco.nl.

Een antecedenten onderzoek is vast onderdeel van de selectieprocedure.

N.B. Acquisitie van werving & selectie bureaus n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie