Zit jij wel goed?

Wil je graag actief aan de slag in een echt Brabants bedrijf? Wil je meewerken aan de productie van mooie en ergonomisch verantwoorde fauteuils? Wil je op die manier bijdragen aan het welzijn van mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben? Ben je in staat om het beste van jezelf te laten zien? Als je vier keer 'ja' zegt, dan past Wellco perfect bij jou!

Wij hebben plek voor een enthousiaste en gemotiveerde collega die gaat beginnen als:

Stoelenmaker Mechaniek montage (m/v)

 

Wat ga je doen?Mechaniekmontage.jpg

  • Je controleert onderdelen en producten (mechanieken en motoren) op kwaliteit en kwantiteit
  • Je stelt handmatig de mechanieken in en af
  • Je verzorgt de in- en ombouw van elektronica in de mechanieken

 

Bekijk de video 'Werken bij Wellco' om een indruk te krijgen! 

 

Wat vragen we van je?

Je hebt een technische opleiding, minimaal op vmbo-niveau en bij voorkeur richting hout/meubel. Voldoe je (nog) niet aan deze eis, dan kunnen we je intern opleiden tot een echte vakman of vakvrouw. Ervaring in de maakindustrie is gewenst, maar niet noodzakelijk. Wij vinden het vooral belangrijk dat je erg handig bent, nauwkeurig en netjes kunt werken, een actieve instelling hebt en heel gemotiveerd bent. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende.

Heb je interesse? Bel ons! We zitten graag met jou om tafel om onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken en alle mogelijkheden te bekijken. Je kunt ons bereiken via 0499 - 338888 (vraag naar Ilse van Pelt).  

N.B. Acquisitie van werving- en selectiebureaus n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie