Zit jij wel goed?

Wil jij graag jouw unieke bijdrage leveren in een echt Brabants bedrijf waar mooie en ergonomisch verantwoorde fauteuils worden geproduceerd, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben? Ben jij net als al onze andere medewerkers in staat om het allerbeste van jezelf te laten zien en onze klanten boven verwachting te bedienen… dan past Wellco perfect bij jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die graag een bijdrage wil leveren aan het vervaardigen van onze fauteuils in de functie van:

Medewerker Stofferen (zorgfauteuils) m/v

Werkzaamheden:
Je controleert aangeboden stofferingsmaterialen op kwaliteit en kwantiteit. Je stoffeert zelfstandig onze fauteuils voor de zorgmarkt. Uitgaande onderdelen controleer je onder meer op kwaliteit en maatvoering volgens kwaliteitsspecificaties van de onderneming. Je draagt zorg voor orde en netheid op jouw werkplek.

Functie-eisen:
Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een maakbedrijf. Je hebt een technische opleiding minimaal op VMBO niveau. Vaktechnische hout/meubelopleiding is voor ons een absolute pré. Je bent een kei in nauwkeurig werken. Je beheerst de Nederlandse taal prima.

Heb je interesse en voldoe je aan de benodigde ervaring, opleiding en kennis, stuur je sollicitatie dan aan: Wellco Seating BV, mevrouw Ilse van Pelt-Lindeman, afdeling Personeelszaken,  Postbus 247, 5680 AE Best of via  e-mail aan: i.vanpelt@wellco.nl. Een antecedenten onderzoek is vast onderdeel van de selectieprocedure.

N.B. Acquisitie van werving & selectie bureaus n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie