Zit jij goed?


Bij Wellco maken we Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires. Ons uitgangspunt is dat er voor elke klantvraag een oplossing is, inclusief optimale service en garantie. Daar doen we met z’n allen ons best voor en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Ter aanvulling op de afdeling Cliënt Support zijn wij op zoek naar een collega die zowel commercieel als sociaal is ingesteld. Enerzijds heb je veel contact met dealers en verschillende collega’s en anderzijds zorg je voor een correcte orderflow. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en grijp je je kansen wanneer je verbeterpunten ziet. Efficiëntie is jouw ding! Lijkt het je leuk om ons enthousiaste team te versterken?

Wij zoeken per direct een collega in de parttime functie van:

Cliënt Support medewerker 

Wat ga je doen?
Na een goed begeleide inwerkperiode zien je dagen er als volgt uit:

  • Je zorgt ervoor dat orders goed en correct in ons ERP-systeem ingevoerd worden en dat de administratie foutloos verloopt.
  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten en accountmanagers en je neemt daarin een adviserende rol.
  • Je signaleert knelpunten en uitdagingen en lost deze zelfstandig op
  • Je hebt een pro-actieve houding in het verbeteren van de processen van de afdeling Cliënt Support.

Uiteraard word je intern gecoacht en heb je veel contact met je collega’s. Je werkt in een dynamisch team, waarbij je altijd kunt terugvallen op de ervaring van je collega’s.

Wat vragen wij?

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een spontane, energieke en representatieve collega met een afgeronde opleiding op minimaal Mbo-niveau. Dit vragen we van je:

  • Je beheerst zowel de Duitse als de Engelse taal op een goed niveau (vereiste).
  • Je hebt een klantgerichte en collegiale houding.
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig.
  • Je vindt het leuk om alleen te werken, maar ook in teamverband.
  • Je toont initiatief en denkt ‘vooruit’.
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden.

Pas jij in ons team?

Heel belangrijk vinden wij het dat je in ons team past. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en met directe lijnen.  Wij hechten veel waarde aan een goede onderlinge sfeer. We zijn een gedreven team dat proactief werkt en graag helpt en meedenkt. Een team dat gelooft in gewoon doen en leren van fouten. Zo zetten we samen elke dag weer stappen vooruit!

Wat bieden wij?

Het gaat om een leuke en afwisselende parttime functie voor 3 dagen per week waarbij de vrijdag tot één van je vaste werkdagen behoort. De andere 2 werkdagen stemmen we graag samen met jou af. Wellco kent goede arbeidsvoorwaarden en biedt je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

Heb je interesse? Bel ons! 

We zitten graag met jou om tafel om onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken en de mogelijkheden te bekijken. Je kunt ons bereiken via 0499 - 338888 (vraag naar Ilse van Pelt).  

N.B. Acquisitie van werving- en selectiebureaus n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie