Toe aan onderzoeken, ontwerpen én maken?

Wil jij, ervaren R&D Engineer, écht het verschil kunnen maken? Jeuken je handen bij projecten waarbij je al jouw sterke kanten kunt inzetten? Hou je van onderzoeken, ontwikkelen en prototypes bouwen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarin je van A tot Z betrokken bent bij productontwikkeling? Voel je je misschien meer thuis in een ‘hands on’ MKB-organisatie dan in een groot bedrijf?
 

Onze afdeling Research & Development gaat uitbreiden en zoekt een:

 Inventieve R&D Engineer


Bij Wellco maken we technisch hoogwaardige Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Modulair op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires. Ons uitgangspunt is dat er voor elke klantvraag een oplossing is, inclusief optimale service en garantie.

Jouw plek bij Wellco

Als R&D Engineer speel je in een klein ontwikkelteam een belangrijke rol bij productontwikkeling en -innovatie. Je fungeert als sparringpartner voor de directie en bent binnen het bedrijf een belangrijk technisch aanspreekpunt. Je lanceert ideeën en hebt oog voor verbetermogelijkheden. Binnen en buiten het R&D-team zien we je graag als een echte teamplayer.

Met jouw rugzak vol kennis en ervaring wil je Wellco vooruithelpen. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en leergierig: wat zijn nieuwe technologieën en trends, en hoe kunnen we die inzetten?

Wat ga je nog meer doen?

 • Je test, evalueert, valideert en rapporteert.
 • Je legt vast op tekening en schrijft gebruiksaanwijzingen.
 • Je borgt de technische specificaties van Wellco-producten.
 • Je neemt deel aan diverse interne overleggen.

Wat vragen wij nog meer?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een collega met een afgeronde technische opleiding op Hbo- of universitair niveau. Je hebt bij voorkeur 5 en minimaal 3 jaar relevante ervaring in een professionele productieomgeving. Bovendien beschik je over de volgende competenties:

 • Je hebt een groot en creatief oplossend vermogen.
 • Je bent analytisch sterk.
 • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en kwaliteitsgericht.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, ook schriftelijk.
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met geautomatiseerde (CAD) systemen, bijvoorbeeld Solid Edge, Solid Works en Excel.
 • Je hebt veel kennis van en ervaring met materialen (o.a. hout, metaal, polyether).
 • Je bent geïnteresseerd in elektronica en je kennis hiervan is uitgebreid en up-to-date.
 • Je bent uitstekend ingevoerd in en hebt affiniteit met metaal-, hout- en kunststofbewerking.

Wat kun je van ons verwachten?
Een uitdagende en afwisselende fulltime functie in een ambitieus bedrijf. Onze cultuur is informeel, open en met directe lijnen. We hechten veel waarde aan een prettige onderlinge sfeer.

Wellco heeft goede arbeidsvoorwaarden en geeft je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Heb je het gevoel dat deze baan helemaal bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail je motivatie en je cv naar i.vanpelt@wellco.nl. We nemen snel contact met je op.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie