Informatiepagina coronavirus

Veelgestelde vragen

 

Kan ik naar een winkel om een Fitform-fauteuil uit te proberen?

Ja, dat kan. De (zorg)winkels waar Fitform-fauteuils verkocht worden, zijn (al dan niet op afspraak) open. Winkeliers werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Zij nemen de noodzakelijke hygiënemaatregelen in acht. De (zorg)winkels maken geen onderdeel uit van het bedrijf Wellco (de producent van Fitform-fauteuils). Zij kunnen individueel verschillen in de manier waarop zij omgaan met de coronacrisis. Veilig opmeten staat centraal. De winkelier heeft de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand de persoonlijke maten op te meten, met behulp van een meetstoel. Fitform heeft hiervoor een speciale instructie gemaakt. Het is hiervoor wel nodig dat een huisgenoot of andere naaste die in uw nabijheid kan zijn, bij de meting aanwezig is. Deze situatie, waarbij wel een Fitform-zitspecialist aanwezig is, is toepasbaar voor alle Fitform-fauteuils.

Ik wil liever niet in een winkel zijn met meer klanten. Kan ik toch een Fitform-fauteuil uitproberen?

Vanwege de coronacrisis breiden veel Fitform-zitspecialisten hun dienstverlening uit. Zij bieden bijvoorbeeld aan om een privé-afspraak te maken in de winkel of bij u thuis. Ook dan worden passende voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Informeer bij uw zitspecialist naar de mogelijkheden. De zitspecialist heeft de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand de persoonlijke maten op te meten, met behulp van een meetstoel. Fitform heeft hiervoor een speciale instructie gemaakt. Het is hiervoor wel nodig dat een huisgenoot of andere naaste die in uw nabijheid kan zijn, bij de meting aanwezig is. Deze situatie, waarbij wel een Fitform-zitspecialist aanwezig is, is toepasbaar voor alle Fitform-fauteuils. Wanneer de afspraak thuis plaatsvindt, neemt de zitspecialist de meetstoel en eventueel een showmodel mee naar uw woning. 

Ik heb een passende fauteuil nodig, maar ik durf niet naar de winkel en ook niemand thuis te ontvangen. Wat kan ik doen?

Het kan zijn dat u, bijvoorbeeld vanwege gezondheidsproblemen, extra huiverig bent voor persoonlijk contact. Ook dan is het mogelijk om een passende fauteuil aan te schaffen. U kunt namelijk thuis uw maten opmeten en doorgeven aan de zitspecialist. Fitform heeft hiervoor een speciale instructie gemaakt. Het is hiervoor wel nodig dat een huisgenoot of andere naaste die in uw nabijheid kan zijn, bij de meting aanwezig is.
Deze situatie, waarbij geen Fitform-zitspecialist bij de meting is, is alleen toepasbaar voor op maat instelbare fauteuils. U geeft de maten door aan uw zitspecialist, waarna de fauteuil gemaakt kan worden. Nadat deze bij u thuis is bezorgd, kan onze zitspecialist, wanneer nodig, op een later moment de instellingen nog aanpassen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een privé-afspraak maak met een Fitform-zitspecialist?

Heeft u gezondheidsklachten die mogelijk te maken hebben met het coronavirus, dan adviseren we u om op een later moment een afspraak te maken. Bij een huisbezoek geldt dit ook voor eventuele huisgenoten met dergelijke gezondheidsklachten. 

Welke invloed heeft de coronacrisis op de levertijd van mijn Fitform-fauteuil?

Op dit moment beschikken wij over voldoende materialen en personeel voor de vervaardiging van Fitform-fauteuils. Vooralsnog worden geen vertragingen in de levering verwacht.

Komt er nog een Fitform-servicemonteur naar mijn huis als dit nodig is?

Onze servicemonteurs werken gewoon door. Uiteraard sturen wij geen monteurs met ziekteverschijnselen op pad. Ook houden we voorafgaand aan een servicebezoek nauw contact met u om besmetting over en weer te voorkomen.

Wie kan ik bij Fitform bellen als ik een vraag heb?

  • Wanneer u al een Fitform-fauteuil besteld heeft, kunt u het beste contact opnemen met de winkel waar u deze stoel heeft gekocht.
  • Wilt u een privé-afspraak maken, belt u dan met de winkel waarmee u dat graag wilt doen. U kunt hier zien waar Fitform-zitspecialisten gevestigd zijn.
  • Wanneer een winkel geen mogelijkheden heeft voor het maken van een privé-afspraak, neem dan contact op met een van onze Fitform-accountmanagers: Dennis van Dijk (tel. 06-22207977) of Jan Wouter Tijsma (tel. 06-10884620). Zij helpen u graag verder!

Wij doen ons best om actuele ontwikkelingen zo snel mogelijk op deze vraag/antwoord-pagina te verwerken!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie