Informatiepagina corona

Veelgestelde vragen

 

Op welke manier kan ik in de winkel veilig een Fitform-fauteuil uitproberen?

Alle winkeliers die Fitform verkopen, werken volgens de richtlijnen van het RIVM; wel kunnen ze individueel verschillen in de manier waarop ze maatregelen invullen. Veilig opmeten staat centraal. De winkelier heeft de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand de persoonlijke maten op te meten, met behulp van een meetstoel. Fitform heeft hiervoor een speciale instructie gemaakt. 

Ik wil liever niet in een winkel zijn met meer klanten. Kan ik toch een Fitform-fauteuil uitproberen?

Veel Fitform-zitspecialisten bieden aan om een privé-afspraak te maken in de winkel of bij u thuis. Ook dan worden passende voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Informeer bij uw zitspecialist naar de mogelijkheden. De zitspecialist heeft de mogelijkheid om op 1,5 meter afstand de persoonlijke maten op te meten, met behulp van een meetstoel. Fitform heeft hiervoor een speciale instructie gemaakt. Wanneer de afspraak thuis plaatsvindt, neemt de zitspecialist de meetstoel en eventueel een showmodel mee naar uw woning. 

Waar moet ik rekening mee houden als ik een privé-afspraak maak met een Fitform-zitspecialist?

Heeft u gezondheidsklachten die mogelijk te maken hebben met het coronavirus, dan adviseren we u om op een later moment een afspraak te maken. Bij een huisbezoek geldt dit ook voor eventuele huisgenoten met dergelijke gezondheidsklachten. 

Komt er een Fitform-servicemonteur naar mijn huis als dit nodig is?

Onze servicemonteurs komen gewoon aan huis. Uiteraard sturen wij geen monteurs met ziekteverschijnselen op pad. Heeft u (of een huisgenoot) coronagerelateerde klachten, dan verzoeken we u de afspraak te verzetten.

Wie kan ik bij Fitform bellen als ik een vraag heb?

  • Wanneer u al een Fitform-fauteuil besteld heeft, kunt u het beste contact opnemen met de winkel waar u deze stoel heeft gekocht.
  • Wilt u een privé-afspraak maken, belt u dan met de winkel waarmee u dat graag wilt doen. U kunt hier zien waar Fitform-zitspecialisten gevestigd zijn.
  • Wanneer een winkel geen mogelijkheden heeft voor het maken van een privé-afspraak, neem dan contact op met een van onze Fitform-accountmanagers: Dennis van Dijk (tel. 06-22207977) of Jan Wouter Tijsma (tel. 06-10884620). Zij helpen u graag verder!
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie