Sta op fauteuil

De sta op fauteuil is een verstelbare stoel die het opstaan uit een stoel vergemakkelijkt, voor mensen waarbij dit lastig is of wordt. De sta op fauteuil komt met behulp van een elektromotor omhoog wanneer iemand wil opstaan. De stoel kantelt als het ware samen met de gebruiker naar voren, waardoor het opstaan veel eenvoudiger wordt.

De sta op fauteuil zorgt er niet alleen voor dat het opstaan gemakkelijker wordt gemaakt, maar dankzij deze stoel wordt het ook gemakkelijker om te gaan zitten. De stoel voorkomt namelijk het ‘ploffen’ in de stoel omdat de gebruiker op de hoogste stand gaat zitten en zich vervolgens dankzij de elektromotor verder in de stoel kan laten zakken.

Is een sta op fauteuil op maat iets voor u?

Heeft u moeite om in uw stoel te komen, of heeft u moeite met het opstaan uit uw stoel? Dan is een sta op stoel zeker iets voor u. Wij adviseren u graag over de voor u juiste sta op fauteuil. Onze sta op fauteuils worden altijd exact op ue maat gemaakt, passend bij uw lichaamsbouw. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de ledensteun worden via een speciale meetstoel bij u opgemeten en vervolgens wordt uw sta-opstoel op maat gemaakt.

Vergoeding sta op fauteuil?

Indien u ernstige problemen heeft bij het zitten, en u geen gebruik kunt maken van een stoel die voldoet aan normale ergonomische eisen, dan kunt u in aanmerking komen voor verstrekking van een aangepaste fauteuil met sta op functie door uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de pagina: vergoeding door zorgverzekeraar.

Opsta fauteuil van Fitform

Bent u op zoek naar een eigen sta op fauteuil van Fitform? Bekijk dan eens de stoelen uit onze Fitform collectie. Heeft u graag meer informatie of advies bij het aankopen van een stoel? Neemt u dan contact met ons op of zoek hieronder naar een Fitform-dealer bij u in de buurt.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie