Gezocht: Salesprofessional met een groot sociaal hart!

Vanwege het vertrek van een gewaardeerde collega, zoeken wij een enthousiaste en gedreven

Accountmanager voor het rayon Noord-Nederland (boven de A12).

Bij Wellco maken we Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires. Wij vinden voor elke klantvraag een oplossing en we leveren optimale service en garantie. Ons bedrijf is bezig met interessante ontwikkelingen. We willen vooruit! Ga jij ons hierbij helpen? Bij ons zit je goed!

Wil je meer weten? Hieronder vind je meer informatie, kun je een video bekijken en lees je de volledige vacature. 


Video Werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken?
Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Gezocht: Salesprofessional met een groot sociaal hart!

Bij ons zit je goed! Kom jij ons team versterken? 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor tracering, versterking en uitbouw van relaties in de zorgsector en ook in de meubelbranche in de noordelijke helft van Nederland. Door ambitieuze Sales en Account Planning èn een optimale ondersteuning van je dealers op gebied van training, scholing en ondersteuning bij wederverkoop en passingen, realiseer je groei van het reeds aanwezige kwalitatief aantrekkelijke marktaandeel. Je staat midden in de markt en je bent alert op elke ontwikkeling die een bijdrage kan leveren aan de uitbouw van de voorsprong. Je bent lid van een ondernemend klein Salesteam. Je levert een effectieve input voor Marketing, Productie en Productontwikkeling. Verder zorg je voor een vlijmscherpe rapportage rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Herken je jezelf hierin?

Je bent een spontane, positieve man/vrouw met HBO- of gelijkwaardige praktijk-/studiecombinatie.
Je bent tenminste 3 jaar aantoonbaar succesvol in een vergelijkbare functie en/of omgeving. Je bent commercieel, positief, no-nonsense, open en eerlijk en zeer betrokken. Je wordt blij van het helpen van mensen. Relationeel ben je een soepele en sterke teamwerker met een onwrikbare doelbeleving. Je neemt veel werk, uitdagingen en verantwoordelijkheid op je vork. Je bent een initiator, flexibel én vasthoudend. Je koppelt bescheidenheid aan krachtig zelfvertrouwen. Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands.                      

Wellco heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en geeft je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hadden we al gezegd dat de werksfeer voor ons belangrijk is? Dus is het zeker belangrijk dat er een klik is. Heb je het gevoel dat wij bij jou passen? Geweldig! Reageren kan eenvoudig op een manier die jij prettig vindt. 

Neem contact op met onze Coördinator HRM, Ilse van Pelt: i.vanpelt@wellco.nl. Zij staat je graag te woord. Of mail direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie