Bij ons zit je goed!

Krijg jij energie van het verbeteren en professionaliseren van een financiële organisatie? Ben je een echte doener en een controller? Kom dan werken bij Wellco, want bij ons zit je goed.

Bij Wellco maken we al meer dan 30 jaar Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires. Wij vinden voor elke klantvraag een oplossing en we leveren optimale service en garantie. Daarmee verbeteren we het dagelijks welzijn van onze klanten. Dat doen we met passie en plezier!

Wij doen dit vanuit Nederland met meer dan 55 mensen en zijn actief in Nederland, Duitsland en vele andere Europese en Scandinavische landen. Omdat de markt van medische hulpmiddelen niet stilstaat zijn wij continu bezig met innoveren en interessante ontwikkelingen. We willen vooruit!
Ga jij ons hierbij helpen? Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde:

Financieel Administrateur/ Controller M/V

Wil je meer weten? Bekijk de video. Onderaan vind je meer informatie over de vacature en lees je hoe je kunt solliciteren.

Video Werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken? 
Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

De Functie:

In deze functie val je direct onder de directie en verzorg je de financiële administratie van de gehele onderneming van A tot Z.  
Je verricht alle voorkomende boekhoudkundige administratieve werkzaamheden zoals o.a. de crediteuren- en debiteurenadministratie en het maken van diverse rapportages en belastingaangiftes. Daarnaast denk je mee over processen en mogelijke verbeteringen voor de administratieve organisatie en interne controle van Wellco. Naast de coördinatie en het uitvoeren van de dagelijkse financiële taken voer je zelf ook de complexere taken uit zoals o.a. een tijdige en juiste periode- en jaarafsluiting en rapportage, periodieke BTW aangifte, de naleving van wet- en regelgeving en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast zal je ook gevraagd worden deel te nemen aan de diverse R&D of andere projecten om daar de financiële taken voor je rekening te nemen. Dit maakt de baan breed georiënteerd en heel afwisselend.

Herken je jezelf hierin?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (financiële richting bijvoorbeeld HBO Bedrijfseconomie of Bedrijfsadministratie), je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Je bent cijfermatig ingesteld, je hebt oog voor detail en je werkt accuraat en zorgvuldig. Je hebt een hands-on mentaliteit en je werkt graag mee in de uitvoering. Je kunt goed analyseren en procesmatig denken. Je bent dus die analytische, financiële en administratieve duizendpoot die het overzicht houdt en je werk altijd tot in de puntjes regelt. Daarnaast ben je een prettige sparringpartner, vind je het leuk om samen te werken met collega’s van andere disciplines in de onderneming en om een relevante en zichtbare bijdrage te leveren in het gezamenlijk succes.

Wat bieden wij jou?

Een baan met veel afwisseling in een internationaal opererend, mooi Nederlands maakbedrijf met een open en informele sfeer en fijne collega’s. Een werkomgeving waar we samen graag een stap extra zet voor onze klanten, waar we onderling graag met elkaar samenwerken en open en direct met elkaar communiceren. Voldoende ruimte voor initiatieven, ideeën en een grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast bieden wij jou een goed salaris passend bij de functie en afhankelijk van kennis en ervaring, een goede pensioenopbouw, 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen (op fulltime basis) en ruimte voor persoonlijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Neem dan contact op met onze HRM Coördinator, Ilse van Pelt: i.vanpelt@wellco.nl Zij staat je graag te woord. Of mail direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie