Bij ons zit je goed!

Hou je van een open en informele sfeer? Een werkomgeving waar we samen graag een stap extra zet voor onze klanten? Wij vinden het belangrijk dat de onderlinge sfeer goed is, we communiceren open en direct met elkaar. Bij ons mag je gewoon doen én leren van je fouten. Waarom we met deze tekst beginnen? Omdat werk meer is dan alleen maar je uren maken. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen Wellco maken!

Onze afdeling Finance is op zoek naar een gemotiveerde

 Financieel Administratief medewerker

Wil je meer weten? Hieronder vind je meer informatie, kun je een video bekijken en lees je de volledige vacature.

Video werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken?

Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Kom jij ons team versterken?
 

Bij Wellco maken we Fitform-fauteuils, voor mensen die het allerbeste zitcomfort wensen of nodig hebben. Speciaal op maat gemaakt voor elke individuele klant. Onze stoelen staan bekend om hun zitkwaliteit, verstelmogelijkheden, degelijke afwerking en accessoires. Wij vinden voor elke klantvraag een oplossing en we leveren optimale service en garantie. Ons bedrijf is bezig met interessante ontwikkelingen. We willen vooruit! Ga jij ons hierbij helpen?

De Functie:

Als Financieel Administratief Medewerker ben je werkzaam op de afdeling Financiën.  
Je verricht alle voorkomende boekhoudkundige administratieve werkzaamheden zoals o.a. de crediteuren- en debiteurenadministratie, het maken van diverse rapportages en belastingaangiftes. Daarnaast denk je mee over processen en mogelijke verbeteringen.  

Herken je jezelf hierin?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (financiële richting bijvoorbeeld HBO Bedrijfseconomie of Bedrijfsadministratie), je bent een schoolverlater òf je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je wordt blij van cijfers, je hebt oog voor detail en je werkt accuraat en zorgvuldig. Daarnaast ben je communicatief sterk. We waarderen het enorm als je Nederlands, Engels en Duits spreekt.

Wellco heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en geeft je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hadden we al gezegd dat de werksfeer voor ons belangrijk is?! Daarom vinden we het belangrijk dat er een klik is. Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar en heb je het gevoel dat wij bij jou passen? Geweldig! Reageren kan eenvoudig op een manier die jij prettig vindt. 

Neem contact op met onze HRM Coördinator, Ilse van Pelt: i.vanpelt@wellco.nl Zij staat je graag te woord. Of mail direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie