Roy (21 jaar), medewerker Houtafdeling


“Ik heb de opleiding Meubelmaker gevolgd op het SUMMA College. In het laatste leerjaar heb ik 10 weken stage gelopen bij Wellco. Ik heb toen veel geleerd en kijk er met plezier op terug!
Wellco heeft me gevraagd om na de afronding van mijn opleiding bij hun te komen werken. Door de leuke werkzaamheden, de kansen die ik heb gekregen en niet te vergeten mijn fijne en gezellige collega’s, heb ik dit met beide handen aangegrepen.
Naast mijn werkzaamheden op de houtafdeling zijn er binnen Wellco nog veel mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik ben nog jong, dus dat vind ik een fijn vooruitzicht!

Bij ons zit je goed!

Werk je graag met je handen én zie je het als een uitdaging om het beste uit jezelf te halen? Vind je het leuk om elektrisch verstelbare kwaliteitsstoelen te maken die ervoor zorgen dat mensen beter kunnen zitten? Zoek je een werkplek met een fijne sfeer en enthousiaste collega's? Dan ben je bij ons in Best aan het goede adres want werken bij Wellco betekent meer dan alleen je uren maken!  
Voor onze afdeling Eindmontage zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van

Medewerker montage/ assemblage

Wil je meer weten? Maak dan op deze pagina kennis met enkele medewerkers en bekijk de video. Onderaan vind je extra informatie over de vacature en lees je hoe je kunt solliciteren.

Luc (57 jaar), teamleider Productie: 


“Ik heb lange tijd in het buitenland gewoond en gewerkt. Bij terugkomst in Nederland dacht ik dat het best moeilijk zou zijn om aan een baan te komen. Aan de ene kant door mijn lange afwezigheid op de Nederlandse arbeidsmarkt en aan de andere kant door mijn leeftijd. 
Ik heb een opleiding in de meubelbranche gedaan, want deze branche heeft me altijd getrokken en daar wilde ik heel graag in verder. Toen ik bij Wellco solliciteerde, voelde ik meteen een klik met de mensen en zeker ook met het mooie en bijzondere product. Ik ben begonnen als allround medewerker en in korte tijd doorgegroeid naar teamleider. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik van Wellco de kans heb gekregen om te laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik ben er trots op mijn steentje bij te mogen dragen aan ons mooie product en aan het verbeteren van het welzijn van andere mensen!”

Video Werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken? 
Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Kom jij ons team versterken?


Word je blij van...

- het maken van kwalitatief hoogwaardige producten die enorm betekenisvol zijn voor klanten
- het werken in een gezond bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden waar je onderdeel zal zijn van een ervaren en gedreven team met een gezellige dosis humor

Heb je…

- ruime ervaring met montage/ assemblage werkzaamheden
- voldoende technisch inzicht en "gouden handjes"

Ben je…

- een fitte harde werker die van aanpakken weet
- een teamplayer die het allerbeste uit zichzelf wil halen

Denk je…

- dat we bij jou passen
- dat je voor minimaal 30 uur per week bij ons aan de slag wilt (onze fulltime werkweek is 37.5 uur)

Dan maken we dolgraag kennis met jou!

Heb je het gevoel dat wij bij jou passen? Geweldig! Reageren kan eenvoudig op een manier die jij prettig vindt. 

  • Neem contact op met onze Coördinator HRM, Ilse van Pelt: i.vanpelt@wellco.nl. Zij staat je graag te woord. 
  • Of mail direct je motivatie en cv naar hetzelfde mailadres.

Hopelijk tot snel!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie