Welke collectie past bij u?

Bij Fitform zien we dat senioren en mensen met gezondheidsproblemen vaak noodgedwongen veel tijd zittend doorbrengen. De meeste zitmeubelen zijn daarvoor niet geschikt. Wie 'ongezond' zit, krijgt meer lichamelijke klachten en wordt steeds minder mobiel. Wij willen dit voorkomen! Daarom helpen we bij Fitform al meer dan 40 jaar zoveel mogelijk mensen om goed te zitten. Want wie lekker uitrust, verzamelt nieuwe energie om alles uit de dag te halen.

Hieronder staan onze drie collecties: Wellness, Gemak en Zorg. Elke collectie sluit aan bij de behoeften en wensen van een bepaalde groep mensen. Ontdek welke Fitform fauteuil het beste bij u past!

Wellness collectie: voor mensen met rugklachten die ultiem zitcomfort en topkwaliteit wensen

Heeft u rugklachten en merkt u dat uw gemakkelijke fauteuil steeds minder comfortabel aanvoelt? Blijf hier niet mee zitten! Een verkeerde zithouding kan leiden tot steeds meer ongemak. Wilt u rugpijn verminderen en zelfs voorkomen? Ga dan voor ultiem zitcomfort en topkwaliteit: een ergonomische maatwerkfauteuil uit de Wellness collectie van Fitform.  

Geniet van een elektrisch verstelbare relaxfauteuil met een fraaie, luxe uitstraling die op uw persoonlijke maat vervaardigd is. U kunt bovendien kiezen uit diverse innovatieve opties en accessoires. Hiermee kunt u uw fauteuil verder afstemmen op úw wensen.

Gemak collectie: voor senioren die comfortabel zitten en veilig opstaan willen combineren

Bent u een jaartje ouder, staat u nog actief in het leven, maar merkt u wel dat uw lijf af en toe protesteert? Dat is heel logisch. Opstaan uit een ‘luie stoel’ bijvoorbeeld is voor veel senioren lastig. Geen wonder dat er behoefte is aan een fauteuil met extra comfort en een goede, veilige sta-op functie. Daarom heeft Fitform voor u de Gemak collectie ontwikkeld. 

Gemak fauteuils zijn elektrisch verstelbaar en de maten kunnen eenvoudig aangepast worden aan uw lichaam. De verschillende modellen hebben een tijdloze uitstraling en zijn daardoor in ieder interieur in te passen. Om het comfort te vergroten, kunt u kiezen voor aanvullende opties en accessoires.

Zorg collectie: voor mensen die zitproblemen of onrustgevoelens willen verminderen

Deze collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen voor wie comfortabel zitten of goed kunnen ontspannen niet vanzelfsprekend is. Fitform zorgfauteuils bieden extra ondersteuning, ook als u (noodgedwongen) langdurig zit.
Heeft u te maken met zitproblemen, bijvoorbeeld door een handicap of chronische ziekte? Dan is de Vario zorgfauteuil een uitkomst. Heeft u, of iemand in uw omgeving, te maken met onrustgevoelens, bv. als gevolg van dementie? Speciaal hiervoor is de ZEN Zorgstoel ontwikkeld.

Fitform zorgfauteuils kunnen geheel aan uw persoonlijke omstandigheden worden aangepast. In bepaalde situaties wordt de stoel vergoed door de zorgverzekeraar. Vaak is hierbij een ergotherapeut betrokken. Daarom hebben wij voor deze en andere zorgverleners extra informatie beschikbaar.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie