Collectie

Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment, verdeeld over drie verschillende collecties: een Wellness, een Gemak en een Zorgcollectie. Voor meer informatie over een bepaalde collectie kunt u bij elk onderdeel op 'Meer informatie' klikken.

Wellness collectie

De aanschaf van een kwaliteitsfauteuil is een belangrijk keuzeproces. Het gaat immers om uw persoonlijke zitcomfort.

Fitform heeft een uitgebreide collectie verstelbare relax- en sta op fauteuils ontwikkeld met een fraaie, luxe uitstraling. Deze collectie biedt u alle comfort die u verdient. Uiteraard heeft u de keus uit diverse opties en accessoires. Hiermee kunt u uw fauteuil nog verder afstemmen op úw wensen. De Welness collectie omvat een groot aantal modellen in diverse stijlen. Van modern tot romantisch, van stoer tot tijdloos. Onze fauteuils passen in elk interieur!

Bovendien worden de relax- en sta-opfauteuils uit de Fitform Wellness collectie op uw persoonlijke maat gemaakt.

 

Gemak collectie

De Gemak collectie van Fitform bestaat uit elektrisch verstelbare relax- en sta op stoelen op maat. De stoelen zijn zo geconstrueerd dat de maten kunnen worden aangepast wanneer de fauteuil van eigenaar verandert.

De fauteuils hebben een tijdloze uitstraling en zijn daardoor in ieder interieur in te passen.

De fauteuils zijn leverbaar met minder of meer elektrische bedienbare functies. Ook zijn er diverse opties en accessoires mogelijk.

Zorg collectie

De Fitform Zorgfauteuils hebben wij speciaal ontwikkeld voor mensen die hoge eisen stellen aan gezond zitten. 

De fauteuils bieden optimale comfort als u langdurig zit, forse rugklachten heeft of wanneer u moeilijk kunt opstaan uit uw zitmeubel. Ook als u een chronische ziekte of een handicap heeft waardoor zitproblemen ontstaan, is een Fitform zorgfauteuil een uitstekende keuze.

Vanwege de individuele zitoplossingen die Fitform biedt, kunnen de fauteuils geheel op uw persoonlijke omstandigheden worden aangepast.

 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie