Over Ons

Fitform-fauteuils worden gemaakt bij Wellco in Best, de 100% Nederlandse producent van innovatieve, ergonomische zitmeubelen en zitoplossingen. Gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten. Hoe we dat doen, kunt u zien in onze bedrijfsvideo (klik op afbeelding).  

Wellco maakt gebruik van alle deskundigheid op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. 

Wellco is vooral actief in Nederland, Duitsland, België en Noorwegen. Fitform-fauteuils zijn onder andere verkrijgbaar via meubelzaken en zorgwinkels. Klanten kunnen rekenen op uitstekende service (ook aan huis) en garantie. 

Hier staan wij voor

'Het welzijn van mensen verhogen'

We zien dat ouderen en mensen met gezondheidsproblemen vaak noodgedwongen veel tijd zittend doorbrengen. Veel zitmeubelen zijn daarvoor niet geschikt. Dat leidt tot fysieke klachten en afnemende mobiliteit. Kortom: tot een minder goede kwaliteit van leven. 

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een goed en volwaardig leven. En dat op een juiste manier kunnen ontspannen voor iedereen belangrijk is. Daarom willen wij mensen helpen om goed te zitten, zodat ze kunnen uitrusten, zich fijn voelen en energie verzamelen voor het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. We doen dat door het bieden van innovatieve, ergonomische zitmeubelen en zitoplossingen, met een hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. 

Wij zien dat een goede stoel veel voor iemand kan betekenen. Dat is wat wij graag willen bereiken. Daarom beloven wij dat we ons iedere dag met passie inzetten, om het welzijn van mensen te verhogen!

Fitform Filosofie = maatwerk

 

Ieder mens is uniek. Op het gebied van ideeën, wensen en ervaringen. Maar ook op het gebied van lichaamsmaten. Onze kleding en schoenen kopen we allemaal op maat. Is het dan niet vreemd dat we allemaal in dezelfde maat zitmeubelen zitten? Vooral ouderen en mensen met gezondheidsproblemen brengen vaak noodgedwongen lange tijd zittend door. Veel zitmeubelen zijn daarvoor niet geschikt, omdat ze het lichaam onvoldoende ondersteunen. Dat leidt tot fysieke klachten en afnemende mobiliteit. 

Fitform = maatwerk op alle fronten. Dat is onze filosofie! 

 

Wetenschappelijk onderzoek naar zitten in de huiselijke sfeer heeft aangetoond dat het menselijk lichaam het meest gebaat is bij een zitmeubel dat past bij de lichaamsbouw van de gebruiker. En met de mogelijkheid om veel van houding te veranderen. Veel klachten worden dan voorkomen.

Daarom maken we bij Fitform iedere fauteuil exact op maat van de gebruiker. Niet in S-M-L of XL, maar op de centimeter nauwkeurig. Zodat altijd de meest optimale zithouding wordt gewaarborgd. Dankzij de vele verstelmogelijkheden kan de Fitform 'bezitter' iedere dag goed zitten, fijn relaxen, heerlijk uitrusten en gemakkelijk opstaan.

Gezond zitten is belangrijk voor iedereen. Daarom is er voor elk interieur een Fitform-fauteuil. Dankzij een ruime keuze uit modellen, bekleding, kleuren en accessoires kunnen we vrijwel elke wens invullen. 

 

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen


Wellco beschikt sinds 2015 over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dit keurmerk wordt toegekend aan organisaties die voldoen aan de criteria van de Stichting Kwaliteitsbevordering voor de Hulpmiddelenbranche. Onafhankelijke certificeringsinstituten doen jaarlijks een audit bij bedrijven die zich hiervoor aanmelden. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen staat voor de 7 Zekerheden voor de koper.

Lees meer over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen en de 7 Zekerheden op www.nationaalkeurmerkhulpmiddelen.nl.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Verantwoord omgaan met mens, milieu en samenleving, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Voor ons bedrijf is dit een tweede natuur. We staan voor 'het welzijn van mensen verhogen’ en daar past natuurlijk ook een verantwoorde manier van ondernemen bij.
 

Adres en route

Wellco / Fitform is gevestigd op Industrieterrein 't Zand

Randweg 17
5683 CL BEST
Telefoon: 088 - 33 88 100
e-mail: info@wellco.nl

 

Google maps

Routebeschrijving vanuit Utrecht:
Op knooppunt Everdingen de A2 richting 's-Hertogenbosch en Eindhoven. Neem afslag Best (afslag 28) richting Best. Ga na 0.6 km rechtsaf op de Eindhovenseweg Zuid richting Best. Ga na 0.7 km rechtsaf de Kanaaldijk op. Ga na 1.5 km rechtsaf de Randweg op. Na 250 m bent u gearriveerd.


Routebeschrijving vanuit Maastricht:
U neemt de A2 richting Eindhoven. Op knooppunt De Hogt de A2, E25 richting 's-Hertogenbosch. Volg na 9.5 km op het knooppunt Batadorp de A58, E312 richting Tilburg. Neem na 1.8 km afslag Best (afslag 7) richting Batadorp. Ga na 225 m rechtsaf op de ringweg richting Batadorp. Ga na 175 m linksaf de Erica op. Ga na 350 m rechtsaf de Bataweg op. Volg de weg na 120 m naar links de Bataweg op. Ga na 0.5 km linksaf de Batabrug op. Ga na 70 m rechtsaf de Kanaaldijk op. Ga na 450 m linksaf de Sportlaan op. Ga na 450 m rechtsaf de Randweg op. Na 250 m bent u gearriveerd.   


Routebeschrijving vanuit Breda:
U neemt de A58, E312 richting Tilburg en Eindhoven. Neem na 40 km afslag Best. Ga na 400 m linksaf de Erica op. Ga na 0.9 km rechtsaf de Bataweg op. Volg de weg na 120 m naar links de Bataweg op. Ga na 0.5 km linksaf de Batabrug op. Ga na 70 m rechtsaf de Kanaaldijk op. Ga na 450 m linksaf de Sportlaan op. Ga na 450 m rechtsaf de Randweg op. Na 250 m bent u gearriveerd.   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie