Verhalen van klanten

Al meer dan 75.000 tevreden gebruikers be'zitten' een Fitform-fauteuil. Wij vragen al onze klanten of ze, enkele dagen na levering van de fauteuil, hun eerste ervaringen willen doorgeven. Benieuwd naar hun reacties? Lees ze bij 'ervaringen gebruikers'.

Ook de dealers van Fitform vertellen op deze pagina over hun ervaringen met ons bedrijf, en waarom zij Fitform-fauteuils verkopen.

Tot slot kunt u verhalen lezen van organisaties in de zorgsector die veel ervaring hebben met Fitform-fauteuils. Zo krijgt u meteen een idee van de verschillende toepassingsmogelijkheden.

 

Ervaringen gebruikers
Ervaringen Fitform Dealers
Ervaringen zorgsector

 

prima mooie stoel
Dhr. Noorlander uit Voorhout
Ingestuurd op 19-02-2020
Prima! Vorige Fitform stoel uit 1980 heb ik nog steeds!
Mevr. Vooijs-te Nijenhuis uit Goor
Ingestuurd op 19-02-2020
nog te kort om te zeggen , het ziet er perfect uit en we hopen er erg lang plezier ervan te hebben
Dhr. rulof uit Dinxperlo
Ingestuurd op 19-02-2020
Heel erg prettig;zit lekker.
Mevr. Warning-Sanches uit Groningen
Ingestuurd op 18-02-2020

   

Word Fitform Ambassadeur!

Misschien heeft u uw Fitform-fauteuil uitgezocht omdat u graag in een mooie fauteuil lekker ontspannen wilt genieten. Of u heeft hem van uw zorgverzekeraar ontvangen om zitproblemen te verlichten.

Bent u blij met uw stoel? Gunt u meer mensen het comfort en plezier van een Fitform-fauteuil?

Dan zijn wij op zoek naar u!

Waarom een ambassadeursprogramma?

Er zijn veel aanbieders van stoelen. Dat maakt het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Voor Fitform is dit ook lastig. Bepaalde aanbieders roepen dat ze hetzelfde bieden, maar zij kunnen die belofte niet nakomen. Wie voor het eerst op zoek gaat naar een goede stoel, weet dat natuurlijk niet.

Er zijn ook mensen die (nog) niet actief op zoek zijn naar een goede stoel. Zij zijn onbekend met het zitcomfort van een Fitform-fauteuil, hebben dit nooit ervaren en weten dus niet wat ze missen.

Om meer mensen goed te informeren, heeft Fitform ambassadeurs nodig! Mensen die weten hoe belangrijk een goede stoel kan zijn om je prettiger te voelen. Mensen die deze ervaring graag met anderen delen.

Voelt u zich aangesproken? Dan hebben wij u natuurlijk ook iets te bieden.

Voordelen voor een ambassadeur:

  • Na aanmelding voor het ambassadeurschap (uiteraard kosteloos) ontvangt u een toepasselijk welkomstgeschenk.
  • U krijgt toegang tot een speciaal ambassadeursgedeelte op de Fitform website, hierop staan interessante nieuwtjes. Ook kunt u op deze plek meedenken over nieuwe ontwikkelingen van Fitform.
  • Als ambassadeur wordt u uitgenodigd voor een ambassadeursdag, inclusief een bezoek aan onze fabriek in Best.
  • Koopt iemand op aanraden van u, als Fitform ambassadeur, een Fitform fauteuil? Dan wordt u beloond met een fraai geldbedrag van € 75,-.

Bent u al enthousiast geworden?  

U kunt zich telefonisch aanmelden via 088 - 33 88 100. Ook als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie