Verhalen van klanten en professionals

Al meer dan 75.000 tevreden gebruikers be'zitten' een Fitform-fauteuil. Wij vragen aan iedereen om de eerste ervaringen met de stoel aan ons door te geven. Benieuwd naar hun reacties? Lees ze hieronder bij 'ervaringen gebruikers'.

Op deze pagina leest u ook wat Fitform-zitspecialisten vinden van ons bedrijf en van de fauteuils die ze verkopen.

Daarnaast komen professionals in de zorgsector aan het woord die veel ervaring hebben met Fitform-fauteuils. Zo krijgt u meteen een idee van de verschillende toepassingsmogelijkheden.

 

 Ervaringen gebruikers
Ervaringen zitspecialisten
Ervaringen zorgsector

 

Heel fijn had ik eerder moeten kopen.
Mevr. Zuurveld - Foppen uit Harderwijk
Ingestuurd op 17-09-2021
Als een aangename goed zittende (lig) aanwinst.
Dhr. Teunissen uit Etten-Leur
Ingestuurd op 17-09-2021
Zeer goed en tevreden
Mevr. Toussain uit Delft
Ingestuurd op 16-09-2021
Geweldige stoel. Dit is de 1e stoel die ik zelf koop. Heb al 2 stoelen versleten toen deze nog vergoed werden door de verzekering. Prominent meubilair zit ik niet lekker voor mij en Fitform wel, dus de keus was weer snel gemaakt. Alleen jammer dat
Mevr. Abuzid uit Almere
Ingestuurd op 16-09-2021

   

Word Fitform Ambassadeur!

Misschien heeft u uw Fitform-fauteuil uitgezocht omdat u graag in een mooie fauteuil lekker ontspannen wilt genieten. Of u heeft hem van uw zorgverzekeraar ontvangen om zitproblemen te verlichten.

Bent u blij met uw stoel? Gunt u meer mensen het comfort en plezier van een Fitform-fauteuil?

Dan zijn wij op zoek naar u!

Waarom een ambassadeursprogramma?

Er zijn veel aanbieders van stoelen. Dat maakt het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Voor Fitform is dit ook lastig. Bepaalde aanbieders roepen dat ze hetzelfde bieden, maar zij kunnen die belofte niet nakomen. Wie voor het eerst op zoek gaat naar een goede stoel, weet dat natuurlijk niet.

Er zijn ook mensen die (nog) niet actief op zoek zijn naar een goede stoel. Zij zijn onbekend met het zitcomfort van een Fitform-fauteuil, hebben dit nooit ervaren en weten dus niet wat ze missen.

Om meer mensen goed te informeren, heeft Fitform ambassadeurs nodig! Mensen die weten hoe belangrijk een goede stoel kan zijn om je prettiger te voelen. Mensen die deze ervaring graag met anderen delen.

Voelt u zich aangesproken? Dan hebben wij u natuurlijk ook iets te bieden.

Voordelen voor een ambassadeur:

  • Na aanmelding voor het ambassadeurschap (uiteraard kosteloos) ontvangt u een toepasselijk welkomstgeschenk.
  • U krijgt toegang tot een speciaal ambassadeursgedeelte op de Fitform website, hierop staan interessante nieuwtjes. Ook kunt u op deze plek meedenken over nieuwe ontwikkelingen van Fitform.
  • Als ambassadeur wordt u uitgenodigd voor een ambassadeursdag, inclusief een bezoek aan onze fabriek in Best.
  • Koopt iemand op aanraden van u, als Fitform ambassadeur, een Fitform fauteuil? Dan wordt u beloond met een fraai geldbedrag van € 75,-.

Bent u al enthousiast geworden?  

U kunt zich telefonisch aanmelden via 088 - 33 88 100. Ook als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie