Fitform Zorg collectie

De Zorg collectie van Fitform is ontworpen voor mensen die een speciale, aangepaste stoel nodig hebben. De collectie bestaat uit kwalitatief hoogstaande elektrisch verstelbare fauteuils met diverse functionaliteiten. Deze fauteuils zijn geschikt voor mensen die zelfstandig of in een zorgomgeving wonen. Door de vele mogelijkheden kunnen ze ingezet worden in tal van situaties. Ergotherapeuten en andere zorgverleners bevelen Fitform-zorgfauteuils aan!

De combinatie van weldadig zitcomfort en specifieke ondersteuningsmogelijkheden zorgen voor meer welzijn en zelfredzaamheid. Ook voor mantelzorgers en professionele hulpverleners is dit positief. Het is fijn om te zien dat een naaste of cliënt zich prettig voelt en bovendien kan de stoel ervoor zorgen dat de dagelijkse zorg minder belastend is.

De Zorg collectie bestaat uit de volgende fauteuilmodellen:

Fitform 570 Vario zorgfauteuil

  • Breed inzetbaar bij tal van lichamelijke aandoeningen.
  • Groot aantal individuele aanpassingen, opties en accessoires mogelijk.
  • In specifieke situaties vergoed door de zorgverzekeraar.

Fitform 564 ZEN Zorgstoel

  • Een medisch hulpmiddel voor mensen die vaak onrust ervaren door dementie, Parkinson of een andere neurologische aandoening.
  • Unieke automatische schommelbeweging zorgt voor ontspanning en rust, wat positief werkt op onrustig gedrag.
  • Voorgeprogrammeerde gebruikersprofielen, zodat stoelbewegingen altijd aansluiten bij wat de gebruiker wenst en nodig heeft.

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie