Fitform aanbevelingen

 

Naast de vele tevreden gebruikers, Fitform-dealers en instellingen wordt Fitform ook van harte aanbevolen door de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten NVVR De Wervelkolom en door Aktion Gesunder Rücken uit Selsingen Duitsland.

Keurmerk: Het AGR-Gütesiegel

De Vereniging Aktion Gesunder Rücken (AGR) in Duitsland heeft als hoofddoel de preventie van rugklachten. Ze ziet het als één van haar belangrijkste taken om mensen te adviseren over producten die rugklachten 24 uur per dag kunnen voorkomen. Door gebrek aan kennis op het gebied van ergonomie is het voor de meeste consumenten moeilijk om een goede productkeuze te maken. Daarom heeft AGR een keurmerk in het leven geroepen: het AGR Gütesiegel. Een keurmerk dat alleen maar kan worden verkregen na uitvoerig productonderzoek door onafhankelijke deskundigen.

In 2000 kreeg Fitform het AGR-keurmerk voor haar Fitform-fauteuils.

Nederlandse Vereniging Voor Rugpatiënten 
De Wervelkolom

 

De NVVR De Wervelkolom is de patiëntenvereniging voor rugpatiënten in Nederland. Al jarenlang heeft deze patiëntenvereniging Fitform-fauteuils officieel erkend als zijn de meest rugvriendelijke fauteuils van Nederland.

 

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie