Fitform aanbevelingen

 

Naast de vele tevreden gebruikers, Fitform-dealers en instellingen wordt Fitform ook van harte aanbevolen door de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten NVVR De Wervelkolom en door Aktion Gesunder Rücken uit Selsingen Duitsland.

Keurmerk: Het AGR-Gütesiegel

De Vereniging Aktion Gesunder Rücken (AGR) in Duitsland heeft als hoofddoel het voorkomen van rugklachten. Ze ziet het als één van haar belangrijkste taken om mensen hierover te adviseren en doet dat onder andere op haar uitgebreide website. 

De meeste consumenten vinden het moeilijk om de juiste ergonomische stoel te kiezen. Zij weten niet goed waar ze op moeten letten, De AGR heeft daarom een keurmerk in het leven geroepen: het AGR Gütesiegel. Een keurmerk dat alleen verstrekt wordt na uitvoerig productonderzoek door onafhankelijke deskundigen.

In 2000 kreeg Fitform het AGR-keurmerk voor haar Fitform-fauteuils. U kunt dit zien op de website van AGR.

Nederlandse Vereniging Voor Rugpatiënten 
De Wervelkolom

 

Fitform-fauteuils zijn al jaren de meest rugvriendelijke fauteuils van Nederland, aldus NVVR De Wervelkolom. Op deze erkenning van de patiëntenvereniging voor rugpatiënten in Nederland zijn wij uiteraard erg trots!

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie