Fitform aanbevelingen

 

Naast de vele tevreden gebruikers, Fitform-dealers en instellingen wordt Fitform ook van harte aanbevolen door de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten NVVR De Wervelkolom en door Aktion Gesunder Rücken uit Selsingen Duitsland.

Keurmerk: Het AGR-Gütesiegel

De Vereniging Aktion Gesunder Rücken (AGR) in Duitsland heeft als hoofddoel het voorkomen van rugklachten. Ze ziet het als één van haar belangrijkste taken om mensen hierover te adviseren en doet dat onder andere via een informatiefilm. 

De meeste consumenten vinden het moeilijk om de juiste ergonomische stoel te kiezen. Zij weten niet goed waar ze op moeten letten, De AGR heeft daarom een keurmerk in het leven geroepen: het AGR Gütesiegel. Een keurmerk dat alleen verstrekt wordt na uitvoerig productonderzoek door onafhankelijke deskundigen.

In 2000 kreeg Fitform het AGR-keurmerk voor haar Fitform-fauteuils.

Nederlandse Vereniging Voor Rugpatiënten 
De Wervelkolom

 

De NVVR De Wervelkolom is de patiëntenvereniging voor rugpatiënten in Nederland. Al jarenlang heeft deze patiëntenvereniging Fitform-fauteuils officieel erkend als zijn de meest rugvriendelijke fauteuils van Nederland.

 

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie