Video werken bij Wellco

Benieuwd hoe het is om bij Wellco te werken? 

Klik op de foto en ontdek wat ons dagelijks inspireert!

Werken bij Wellco 

Fitform-fauteuils worden ontwikkeld en gemaakt bij Wellco. We zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande zitoplossingen op maat. Ons uitgangspunt is dat er voor elke klantvraag een oplossing is, inclusief optimale service en garantie. Dat we daar goed in slagen, blijkt wel uit de hoge klanttevredenheid.

Met zo'n 50 collega's werken we vanuit Best aan onze leidende positie in de markt van (zorg)specialisten, meubel- en zorgwinkels en consumenten. Onze bedrijfscultuur is open en informeel. Wat wij erg belangrijk vinden is onderling vertrouwen, denken in vooruitgang en passie voor de klant. Medewerkers krijgen de ruimte om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Maak vast kennis met ons bedrijf: klik bovenaan deze pagina op de video.

  • Actuele vacatures:

         - Online Marketeer. Klik hier voor meer informatie!
         - Teamleider productie. Klik hier voor meer informatie!
         - Meubelstoffeerder. Klik hier voor meer informatie!

  • Werk voor ZZP'ers: 

Wij zijn altijd geïnteresseerd in ZZP'ers die meubels maken!
 

  • Bijbanen en vakantiewerk: 

Ben je student, heb je nog wat kostbare vrije tijd over en verdien je graag bij? Of ben je op zoek naar vakantiewerk?  Neem dan zeker contact met ons op! Bel 0499-33 88 88 of mail ons! We kijken heel graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen Wellco.


Staat jouw favoriete functie er op dit moment niet bij? Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontvangen daarom ook graag open sollicitaties! 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie