Gemakkelijk draaien met het Fitform draaiplateau

Een fauteuil met stoelpoten kan eenvoudig omgetoverd worden tot een draaifauteuil. Fitform heeft speciaal hiervoor een draaiplateau* ontwikkeld en vervaardigd van een oersterke materialen. Met dit onder de stoel gemonteerd draait u moeiteloos bijna 360 graden draaien.

Het draaiplateau is  geschikt voor mensen met minder mobiliteit in bovenlichaam en/of nek. Dit kan bijvoorbeeld vervelend zjin in gezelschap, als u met iemand aan het praten bent. Een draaiende stoel zorgt ervoor dat het lichaam niet wordt belast.

Flexibel zitcomfort

Ook als u in andere situaties flexibel wilt zijn, biedt een draaiplateau uitkomst. U leest bijvoorbeeld graag onder een bepaalde lamp, maar de televisie staat net in een andere hoek van de kamer. In een stoel die draait, kunt u comfortabel blijven zitten!

Als de draaifunctie niet nodig is, staat de stoel stevig op zijn poten. In de normale zitstand is het plateau nauwelijks zichtbaar en staat de stoel vast. De draaifunctie wordt actief door de fauteuil iets omhoog te zetten. Op dat moment kunt u de stoel tot bijna 360 graden draaien; daarna zorgt een ‘stopper’ ervoor dat de stoel weer stilstaat. 

In de sta-op stand wordt het draaiplateau, voor uw veiligheid, automatisch geremd.

Door aan uw stoel een draaiplateau toe te voegen, kunt u er letterlijk en figuurlijke alle kanten mee uit!

* Het draaiplateau is niet mogelijk in combinatie met een zelfremmend wielsysteem of een Mobility Kit wielsysteem.

 

 

Naar accessoire overzicht

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie