Sta-op stoel met verwarming in zitting en rug

Voor de frissere momenten biedt Fitform: stoelverwarming*. Het zitcomfort wordt zo nóg aangenamer. Het is een weldaad voor spieren en gewrichten en geeft bij rugklachten vaak verlichting. 

In de zitting en rugleuning installeren we de stoelverwarming. Aanzetten doet u gemakkelijk met één druk op de knop. De verwarming werkt op lage spanning en schakelt zichzelf na 20 minuten automatisch uit. Op deze manier wordt oververhitting voorkomen. Veiligheid gaat uiteraard boven alles en daarom voldoet onze stoelverwarming aan alle veiligheidsnormen.

Wilt u na 20 minuten de verwarming opnieuw aanzetten? Dan drukt u eenvoudigweg nogmaals op de knop.

Drie verwarmingsstanden

U bedient de verwarming met een apart handbedieningskastje. Met de knop kunt u naar drie standen. U kunt de hoogte van de stoelverwarming dus zelf regelen. De aparte handbediening zit standaard aan de andere kant van de stoel dan de handbediening voor alle overige functies. 

 

*Verwarming is niet mogelijk in combinatie met een accu en/of een infrarood handbediening

 

Naar accessoire overzicht

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie