Draaiplateau

Een fauteuil met stoelpoten kan eenvoudig omgetoverd worden tot een draaifauteuil. Fitform heeft hiervoor een speciaal draaiplateau ontwikkeld, vervaardigd van een oersterke kunststof van hoge kwaliteit. Als dit onder de stoel gemonteerd is, kunt u vrijwel moeiteloos bijna 360 graden draaien.

Het draaiplateau is onder andere zeer geschikt voor mensen die vanwege gezondheidsproblemen moeilijk hun bovenlichaam en/of nek kunnen draaien. Dit kan bijvoorbeeld vervelend zjin in gezelschap, als u met iemand aan het praten bent. Een draaiende stoel zorgt ervoor dat het lichaam niet wordt belast.

Flexibel zitten

Ook als u in andere situaties flexibel wilt zijn, biedt een draaiplateau uitkomst. U leest bijvoorbeeld graag onder een bepaalde lamp, maar de televisie staat net in een andere hoek van de kamer. In een stoel die draait, kunt u comfortabel blijven zitten!

Als de draaifunctie niet nodig is, staat de stoel gewoon op poten. In de normale zitstand is het plateau nauwelijks zichtbaar. De draaifunctie wordt actief door de fauteuil iets omhoog te zetten. Draaien kan tot bijna 360 graden; daarna zorgt een ‘stopper’ ervoor dat de stoel weer stilstaat. 

In de sta-op stand wordt het draaiplateau, voor uw veiligheid, automatisch geremd.

Door aan uw stoel een draaiplateau toe te voegen, kunt u er letterlijk en figuurlijke alle kanten mee uit!

Naar accessoire overzicht

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie