Verschillende zitkussens

Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse andere mogelijkheden, indien de standaard zitting niet voldoet. 

Uw zitspecialist kan u hier een specifiek advies over geven en tevens kunt u diverse mogelijkheden uitproberen op de meetstoel.

De zittingen zijn onder te verdelen in een aantal categorieën: 

Zachtere en hardere zittingen; er zijn diverse opgebouwde zittingen welke afhankelijk van uw gewicht en lichaamsbouw geadviseerd kunnen worden. 

Fitcomfort zittingen; afhankelijk van uw gewicht en de specifieke situatie kan er worden gekozen voor traagschuim.

Intelli-Gel heeft een zachte elastische honingstructuur met unieke drukverdelende eigenschappen, waardoor dit materiaal heerlijk comfortabel aanvoelt. Daarnaast is dit materiaal zeer geschikt in de bestrijding van decubitus (doorzitplekken). Wanneer een zitkussen met Intelli-Gel wordt besteld, kan het beste worden gekozen voor een goed rekbare bekleding van het zitkussen. Daarmee worden de beste drukverlagende resultaten geboekt. (Omdat hiertoe ook geen afdeklaag wordt gebruikt, is het mogelijk dat de honingraatstructuur zichtbaar is door de bekleding heen.)

 

Naar accessoire overzicht

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie