Verwarming zitting en rug

Heerlijk voor als het wat frisser wordt of als u het snel koud heeft: een sta-op stoel met stoelverwarming*. Zitten wordt zo nóg comfortabeler. Het is een weldaad voor spieren en gewrichten en kan bij bijvoorbeeld rugklachten voor verlichting zorgen. 

De stoelverwarming bevindt zich in de zitting en in de rugleuning. Met één druk op de knop zet u hem aan. De verwarming werkt op lage spanning en schakelt zichzelf na 20 minuten automatisch uit. Op deze manier wordt oververhitting voorkomen. Veiligheid gaat uiteraard boven alles en daarom voldoet onze stoelverwarming aan alle veiligheidsnormen.

Wilt u na 20 minuten de verwarming opnieuw aanzetten? Dan drukt u eenvoudigweg nogmaals op de knop.

Drie verwarmingsstanden

U bedient de verwarming met een apart handbedieningskastje. Met de knop kunt u naar drie standen. U kunt de hoogte van de stoelverwarming dus zelf regelen. De aparte handbediening zit standaard aan de andere kant van de stoel dan de handbediening voor alle overige functies. 

 

*Verwarming is niet mogelijk in combinatie met een accu en/of een infrarood handbediening

 

Naar accessoire overzicht

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie