Extra verlengde beensteun

Vindt u het prettig om ook uw hakken te kunnen laten rusten op de beensteun? Daarvoor bestaat de extra verlengde beensteun. Bij activering van deze beensteun komt automatisch een verlengstuk van ca. 8 cm uit.

Standaard is de beensteun van de Fitform-fauteuil lang genoeg om het onderbeen geheel te ondersteunen. In een aantal situaties, bijvoorbeeld bij orthopedisch schoeisel, is het wenselijk om ook de voeten (inclusief hakken) te ondersteunen. De extra verlengde beensteun is zo ontworpen dat uw benen niet overstrekt worden. Verder blijft de 'gewone' beensteun  op maat instelbaar als u de zithoogte wijzigt. 

In de neutraalstand van uw fauteuil is de extra verlengde beensteun niet zichtbaar. De bekleding is standaard een zwarte kunstof. Desgewenst kan de extra verlengde beensteun ook worden gestoffeerd in de bekleding van uw fauteuil. 

 

Naar accessoires overzicht

Start de video voor meer uitleg over de extra verlengde beensteun

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie