Hoofd/nekkussens

Voor extra ondersteuning van uw hoofd en/of nek zijn er verschillende hoofd- en nekkussens leverbaar. Enkele zijn hier afgebeeld.

Hoofd- en nekkussen nr. 1 is een wat groter hoofdkussen met een voorgevormde vulling. Dit kussen is met name comfortabel in de relaxpositie en de rustpositie. Wanneer dit kussen gevuld is met losse vulling, heet het kussen nr. 6.

Het hoofdkussen heeft aan de achterzijde een ritssluiting, zodat er desgewenst meer of minder vulling in kan. Het hoofdkussen blijft op zijn plaats dankzij een contragewicht.

Kussen nr. 5 is een groot, zacht nekkussen met voorgevormde vulling. Bij uitstek geschikt voor mensen die licht kyfotisch zijn. Het nekkusssen heeft een contragewicht en via een band op de achterzijde kan het zowel met de dikkere kant als met de dunnere kant naar onderen worden geplaatst. Het nekkussen beschikt over een ritssluiting aan de achterzijde.

Naar accessoires overzicht

Start de video voor meer uitleg over de hoofd- en nekkussens

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie