Tafelbladen en tafels

Voor Fitform-fauteuils zijn verschillende tafelbladen en tafels ontworpen. Zij vergroten de gebruiksmogelijkheden van uw stoel. Op deze pagina leest u meer over de volgende opties: het eettablet transparant, de losse verrijdbare tafel, de transparante zwenkbare werktafel (incl. video) en de houten verstelbare werktafel (incl. video). 

Eettablet transparant

Ideaal om te kunnen eten, werken of lezen in de stoel: het speciaal voor de Fitform Vario ontworpen transparante eettablet. 

Het eettablet kan eenvoudig over de armleuningen van de stoel worden geschoven wanneer iemand in de Fitform-fauteuil zit. Bevestiging is mogelijk aan het zijpand, met behulp van speciale ophangknoppen. Daarmee kan het eettablet netjes worden opgeruimd en is het altijd binnen handbereik. 

 

Naar accessoires overzicht

Verrijdbare, verstelbare tafel

Met behulp van deze los verrijdbare tafel kunt u zittend in een Fitform-fauteuil lezen, werken, eten, etc.

De tafel is in hoogte verstelbaar, tussen 70 en 91 cm, en dus qua maat geheel aanpasbaar aan uw fauteuil.

Verder is het tafelblad schuin in te stellen voor een optimale werkpositie. Een klein deel blijft horizontaal, bijvoorbeeld om een kopje koffie op te zetten. Ideaal!

De tafel is in de breedte instelbaar tussen 72 en 122 cm; het blad kan maximaal 15 kg dragen.

 

Naar accessoires overzicht

Verstelbare werktafel aan fauteuil

 

Deze modern vormgegeven werktafel is instelbaar in hoogte en gemakkelijk draaibaar. Het tafelblad is uitgevoerd in een lichte houtkleur.

Doordat het blad gekanteld kan worden, is het onder meer geschikt is om aan te werken. Ook kunt u heerlijk relaxed in uw stoel op een laptop of tablet kijken. 

De verstelbare werktafel kan links en rechts aan de Fitform-fauteuil gemonteerd worden. 

 

Naar accessoires overzicht

Start de video voor meer uitleg over de houten verstelbare werktafel

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie