Uitwisselbaar zittingsysteem

De Fitform 570 Vario zorgfauteuil kan gemaakt worden met een uitwisselbaar zittingsysteem. Dit maakt het mogelijk om de standaard schuimen zitting te vervangen door een ander soort kussen, bijvoorbeeld van traagschuim, latex of een combinatie hiervan. Daarnaast kan via het uitwisselbaar zittingsysteem een los antidecubitus kussen geplaatst worden.

Het verwisselen van de meeste kussens kan eenvoudig via de rits in de bekleding. Het omwisselen naar een los antidecubitus kussen gebeurt op een andere, gebruiksvriendelijke manier. Voor veel mensen is het risico op decubitus een belangrijke reden om te kiezen voor een Fitform Vario zorgfauteuil met uitwisselbaar zittingsysteem. 

Let op: niet mogelijk in combinatie met een arthrodese zitting. Wenst u een combinatie met stoelverwarming, fitMotion of RCPM? Informeer bij ons Cliënt Support Center naar de mogelijkheden. 

 

Naar accessoires overzicht

Start de video voor meer uitleg over het uitwisselbaar zittingsysteem

 

 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie