Renate en Roel Roosjen van Medior Comfort

"DE IDEALE COMBINATIE VAN COMPLEET MAATWERK EN KWALITEIT."

Eigenaren Renate en Roel Roosjen van Medior Comfort in het Limburgse Nuth zijn al 20 jaar specialisten in ergonomisch verantwoord zitcomfort. Met veel passie en deskundigheid wordt de klant geadviseerd bij de keuze van een nieuwe fauteuil of werkstoel. Gezondheid, kwaliteit en comfort zijn de speerpunten van Medior Comfort. Met name met het 100% maatwerk en het bewegend-zitten onderscheidt Medior Comfort zich van andere meubelzaken in Limburg. Door een intensieve samenwerking met toonaangevende fabrikanten op ergonomisch gebied kunnen kwaliteit en service gegarandeerd worden. Medior Comfort is lid van de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten (NVZS).          

Medior Comfort ziet in Fitform de ideale combinatie van compleet maatwerk en kwaliteit. Door hier een goede service aan toe te voegen is er sprake van een hele goede relatie tussen Medior Comfort en Fitform.                                                                                   

Wat Medior Comfort speciaal waardeert bij Fitform is het feit dat iedere fauteuil zowel qua maat als qua smaak kan worden aangepast op het individu.

De collectie bestaat uit klassieke, tijdloze en modernere fauteuils. Zo hoeft er om wetenschappelijk verantwoord te zitten geen concessie te worden aan het interieur.

Roel en Renate Roosjen van Mediorcomfort maken het leven van hun klanten graag een stukje aangenamer en ze doen dat met veel plezier samen met Fitform.

Medior Comfort 
Stationstraat 192
6361 BH Nuth
tel. 045-565079
email: info@mediorcomfort.nl

www.mediorcomfort.nl

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie