Kees Rovers van CombiComfort

"FITFORM IS EEN GEVESTIGDE NAAM, VOORAL BIJ ERGOTHERAPEUTEN"

Als eigenaar/verkoopadviseur van CombiComfort in Goes weet Kees Rovers alles van producten die het dagelijks leven vergemakkelijken. In een aangename omgeving ontvangen de klanten een eerlijk en gedegen advies op maat. Omdat CombiComfort uitsluitend met kwaliteitsmerken werkt, is Fitform een logische samenwerkingspartner.

Hoe lang werkt u al met Fitform-stoelen?

“Ik verkoop de stoelen ongeveer zeven jaar vanuit mijn eigen zaak. Daarvoor werkte ik twaalf jaar als vestigingsmanager voor een ander bedrijf waar ze Fitform verkochten. Dus alles bij elkaar zijn we al een hele tijd goede bekenden van elkaar.”

 

Waarom gekozen voor Fitform?

“Het is een gevestigde naam, vooral bij ergotherapeuten, en daarom is het voor ons goed om hun producten in het assortiment te hebben. Fitform levert kwaliteit, een prima service en de lijntjes zijn kort. Vragen worden naar tevredenheid beantwoord, het contact met de vertegenwoordiger is prettig en bij complexe situaties kunnen we altijd rekenen op ondersteuning. ”

Op welke klanten richt u zich?

“Iedereen is welkom bij ons, jong en oud. We hebben een laagdrempelige en aantrekkelijke winkel die zich richt op comfort en mobiliteit. Klanten worden gastvrij ontvangen. Als het over stoelen gaat, zien we vooral senioren die moeite krijgen met opstaan of last hebben van hun rug. In een gewone meubelzaak kunnen zij geen fijne, passende fauteuil vinden, bij ons wel. De mensen zijn heel tevreden over de Fitform-stoelen. We horen zelfs regelmatig dat ze in een Fitform beter slapen dan in hun bed! Een andere reactie die we vaak krijgen is: ‘nu kunnen alle losse kussentjes de deur uit’. En dat klopt. Een Fitform-stoel kun je zo goed afstellen, dat je geen extra kussentjes meer nodig hebt.”

Welke steun ervaart u als dealer bij het verkopen van de stoelen?

“Fitform zorgt voor promotiemateriaal en speciale acties. Bijvoorbeeld in de Oktober Woonmaand. Dan krijg je als dealer de mogelijkheid om te adverteren met aantrekkelijke acties. Fitform maakt hier een mooie advertentie voor.”


CombiComfort
Nobelweg 1
4462 GK Goes
tel. 0113-341049
email: info@combicomfort.nl

www.combicomfort.nl

 

 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie