Erik Schiltmans van Gaertner ergonomische meubelen

"MET EEN FITFORM-FAUTEUIL MAAK IK MENSEN ALTIJD BLIJ"

Gaertner ergonomische meubelen bestaat al 32 jaar en is een begrip in Nijmegen en omgeving. De winkel heeft vanaf het begin gekozen voor Fitform-fauteuils. Ook de huidige eigenaar, Erik Schiltmans, zweert bij Fitform: “Ik krijg alleen maar positieve reacties”. 

Erik Schiltmans is sinds 2017 eigenaar van Gaertner. In zijn ruime winkel is een deel gereserveerd voor ergonomisch kantoormeubilair en een ander deel voor Fitform-fauteuils. Gaertner voert alle Fitform-collecties: Wellness, Gemak en Zorg. Klanten kunnen op hun gemak de vele showroommodellen uitproberen.

Waarom alleen relax- en sta-op fauteuils van Fitform? Erik kan er kort over zijn: “Wij hebben verstand van ergonomie en dan komt je bij Fitform uit. Het is maatwerk en er zijn heel veel mogelijkheden. Het zijn stoelen van uitstekende kwaliteit en de service is erg goed. We kiezen bewust voor één merk, dat is onze kracht.” 

Van klanten krijgt hij uitsluitend positieve reacties. “Over de stoel zelf, maar ook over het aankoopproces. Want wij hebben een heel goed product, maar je moet ook goede uitleg en advies geven.” 

Tevreden klanten zijn enthousiast over het zitcomfort en blij met de sta-op functie. “Ouderen geven aan dat ze zelfs lekker in kunnen slapen in de stoel”, vult hij aan.

De Nijmeegse zitspecialist ziet regelmatig klanten terugkeren. “Mensen die na vijftien jaar hun Fitform-stoel vervangen voor een nieuw model. Ze hebben de stoel ooit gekocht omdat ze lichamelijke problemen hadden. Nu ze daar vanaf zijn, willen ze niet dat die klachten terugkomen. Daarom gaan ze weer voor een fauteuil van Fitform.” 

Sommige mensen laten hun fauteuil alleen opnieuw bekleden. “De motoren van een Fitform-stoel zijn zo sterk dat die lang mee gaat. Voor mensen met een wat smallere portemonnee kan nieuwe stoffering ook al een uitkomst zijn.”

Fitform-fauteuils verkopen is leuk werk, vindt Erik. “Omdat ik altijd mensen blij maak. Mijn doel is het hebben van tevreden klanten. Als dat lukt, komt de omzet vanzelf.” 

Gaertner ergonomische meubelen
Heyendaalseweg 165
6525 SE Nijmegen
tel. 024 - 3568390
info@gaertner.nl

www.gaertner.nl

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie