Miranda van Wijk van Van Wijk Zitspecialist

"FITFORM IS DE TOP ONDER DE RELAXFAUTEUILS!"

Met passie, enthousiasme en kennis van zaken adviseert Miranda van Wijk van Van Wijk Zitspecialist, sinds 2004, haar klanten over een goed zitmeubel. Met als verzorgingsgebied de regio Den Bosch/Tilburg en vanuit een gezellig winkelpand in Oisterwijk, verkoopt zij met veel plezier de stoelen van Fitform.

Voordat zij haar winkel begon, heeft Miranda van Wijk jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van zitten en ergonomie. Het motto van Van Wijk Zitspecialist is gelijk aan dat van Fitform: Uw welzijn, onze passie

Fitform maakt daarom een belangrijk deel uit van het assortiment van Van Wijk Zitspecialist. "Op het gebied van gezond en ergonomisch zitten, klopt alles bij  Fitform’’, aldus Miranda van Wijk. "Fitform verkoopt niet zomaar een stoel, maar een zitoplossing. Niemand gaat daarin zo ver als Fitform’’.

Haar klanten ervaren onder andere het maatwerk en de specifiek op maat instelbare lendensteun als zeer waardevol. "Doordat rugleuning, voetenbank, kanteling en sta-opfunctie apart van elkaar te bedienen zijn, is Fitform beduidend beter dan andere aanbieders op gebied van comfort."

Hoewel de stoelen van Fitform van hoogwaardige kwaliteit zijn, kan er bij een electrisch bedienbare stoel natuurlijk altijd een storing optreden. Hiervoor heeft Fitform een eigen servicedienst, waarmee klanten snel worden geholpen, zonder dat ze de stoel hoeven missen. Miranda van Wijk: "Deze unieke ondersteuning vanuit Fitform is heel belangrijk voor de klant."

Van Wijk Zitspecialist
Kerkstraat 91a
5061 EH  Oisterwijk
tel. 013-5212223
e-mail: info@vanwijkzitspecialist.nl

www.vanwijkzitspecialist.nl

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie