Steef van der Kruit van Zorgdrager

"FITFORM INVESTEERT IN GOEDE RELATIE MET DEALERS"

Steef van der Kruit is niet alleen eigenaar van zitspeciaalzaak Zorgdrager in Delft, hij is ook voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Zit Specialisten (NVZS). Als een ware ambassadeur van gezond zitten, werkt hij graag samen met Fitform.

Wat zijn belangrijke kenmerken van uw zaak?
“Zoals onze naam al aangeeft ‘ontzorgen’ we onze klanten. De stoel is daarbij ons gereedschap en dat combineren we met de best mogelijke service en dienstverlening. We nemen de tijd voor goede adviezen, zijn transparant over kosten en bieden klanten waar voor hun geld. In de showroom kunnen we uitgebreid ‘zitles’ geven. En als een klant na de aankoop van een stoel thuis toch nog problemen ervaart, komen we langs om nogmaals alles goed uit te leggen.”

Werkt u al lang met Fitform?
“Ik ben in 2003 begonnen met de verkoop van gebruikte stoelen. Toen had ik met Fitform contact over vervangende materialen. Later ben ik officieel dealer van Fitform-stoelen geworden. Vanaf de allereerste kennismaking toonde Fitform zich bereid om met mij mee te denken, en dat is zo gebleven.”

Wat betekent dat in de praktijk?
“Als iets niet goed is, doen we er samen alles aan om het goed te krijgen. Als het nodig is, ga ik met een vertegenwoordiger van Fitform bij mensen langs. Wat er ook speelt, we kunnen met Fitform overal over praten. Daarnaast bieden ze een goede ondersteuning in de marketing, onder andere met brochures. Je merkt dat ze investeren in een goede relatie met hun dealers. Met álle dealers, ook de kleinere.”

Waarom verkoopt u graag Fitform-fauteuils?
“Persoonlijk vind ik de Vario-stoelen van Fitform de beste om mee te werken. Het is een modulaire fauteuil waarmee je ter plekke, in de showroom, de klant kunt laten ervaren wat er allemaal mogelijk is. Alles is verstelbaar en door het geweldig kantelmechaniek schuiven mensen als het ware ín de stoel. Het is belangrijk dat mensen dat zitcomfort kunnen voelen, want ondanks ongemak bij zitten vinden ze de stap naar een Vario-fauteuil soms groot. We geven ter plaatse ‘zitles’ en als dat nodig is komen we na een tijdje thuis langs om dat nogmaals te doen.”

Verkoopt u ook nog gebruikte stoelen?
“Ja, want in onze eigen werkplaats hebben we speciale apparatuur waarmee we stoelen intensief kunnen reinigen. Die stoelen zijn daarna weer helemaal top, daar geven we ook garantie op.”

Waarom bent u betrokken bij de Nederlandse Vereniging van ZitSpecialisten?
“Ik vind het belangrijk dat preventie van zitproblemen beter op de kaart wordt gezet. Dagelijks zie ik dat mensen te laat een goede stoel aanschaffen. Terwijl je met een kwaliteitsfauteuil veel problemen kunt voorkomen. De NVZS maakt zich sterk voor het onder de aandacht brengen van gezond zitten en preventie.”

Zorgdrager
Schieweg 87A
Postbus 202 - 2600 AE Delft
tel. 0800 - 0152
email: info@zorgdrager.com

www.zorgdrager.com

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie