Ronnie Prins van Maxvitaal

"KLANTEN MET HELE SPECIFIEKE WENSEN BEZOEKEN WE THUIS"


Ronnie Prins is eigenaar van Maxvitaal. Deze moderne zorgwinkel in Emmeloord richt zich met een brede collectie op Zorg, Fit en Comfort. Maxvitaal verkoopt alle stoelen uit de Fitform-collectie.

Hoe onderscheidt Maxvitaal zich van andere zorgwinkels?
“Los van ons zeer uitgebreide assortiment is dat onze ‘overservice’ zoals ik het wel eens noem. Wat er ook speelt, wij lossen het altijd op. Dat is ook wat we terugkrijgen van klanten.”

Welke rol speelt Fitform hierbij?
“We zijn opgeleid door Fitform zodat we deskundig advies kunnen geven. Ook krijgen we altijd back-up van de fabriek. Klanten met hele specifieke wensen bezoeken we thuis, en dan gaat er ook iemand van Fitform mee. Sowieso denkt Fitform bij elke vraag met ons mee om tot een goede oplossing te komen. Hun service is uitstekend.”

Hoe reageren jullie klanten op de stoelen?
“Een deel van de mensen komt gericht binnen op zoek naar een geschikte, goede en comfortabele stoel. Zij proberen Fitform-modellen in de showroom uit en zijn vaak meteen enthousiast. Andere klanten geven wel aan dat ze een zitprobleem ervaren, maar denken dat bijvoorbeeld een kussen de oplossing is. Vaak zeggen ze: ik ben nog niet toe aan zo’n stoel. Maar als ze eenmaal in een Fitform-fauteuil zitten, de bedieningsmogelijkheden ervaren en wij uitgelegd hebben wat de stoel voor je gezondheid doet, zie je ze van gedachten veranderen.” 

Wat vind je leuk aan het verkopen van deze stoelen?
“Dat je van klanten alleen maar positieve reacties krijgt. Een tijd geleden verkocht ik een stoel aan een mevrouw. Haar man zei: dat is niets voor mij, dat heb ik nog niet nodig. Enkele weken geleden stapten ze de winkel weer binnen. Om toch een stoel voor hem aan te schaffen. Dat is de mooiste reclame die er is.”

Maxvitaal zorghulpmiddelen
De Deel 12
8302 EJ Emmeloord
Telefoon: 0527 - 860086
E-mail: info@max-vitaal.nl
 

www.max-vitaal.nl

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie