Bregje van Profita Comfortabel Wonen

"MENSEN HERKENNEN DE NAAM FITFORM"

Profita is een complete interieurspecialist, al meer dan 40 jaar gevestigd onder rook van Eindhoven in Aalst Waalre. Een woonwinkel met ruim 6000 m2 voor meubelen, slaapkamers, bankstellen, gordijnen en vloerbedekking.  Profita geeft  persoonlijk interieuradvies op maat en levert in heel Nederland.

Al meer dan 25 jaar verkoopt Profita producten van Fitform. Bijna de gehele collectie wordt door hen in de toonzaal gedemonstreerd.

Het valt de medewerkers van Profita regelmatig op dat mensen de naam Fitform herkennen en dat ze zich bewust zijn van de kwaliteit die Fitform te bieden heeft. ‘’De klant die kiest voor het allerbeste zitcomfort, die kiest voor Fitform!’’

De belangrijkste reden waarom Profita graag Fitform verkoopt is het maatwerk en de goede ondersteuning in de onderrug. Met name mensen met rugklachten hebben daar baat bij.      

Ze verkopen ook graag het RCPM zitsysteem van Fitform, een wetenschappelijk onderbouwde techniek ter stimulatie van de pompwerking van de tussenwervelschijven.’Er zijn inmiddels al veel tevreden klanten in de regio Eindhoven die gebruik maken van een Fitform met RCPM’’.

Daarnaast ervaart Profita een goede ondersteuning vanuit Wellco, producent van Fitform stoelen op gebied van service. Ook wordt er actief meegedacht over de manier waarop het product goed vermarkt kan worden. ‘’De verkoopondersteuning is prima!’’

 

Profita Comfortabel Wonen
Gestelsestraat 59
5582 HG Aalst-Waalre
tel. 040-2213922

www.profita.nl

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie