Stijn Lespoix van Sit & Sleep

"MET ÉÉN PRODUCENT KUNNEN WE VRIJWEL ELKE KLANT BEDIENEN"

Stijn Lespoix besteedt veel tijd aan de samenstelling van het assortiment van het Belgische Sit & Sleep. Hij bezoekt hiervoor meubelbeurzen en fabrikanten. Na een rondleiding bij Fitform had hij meteen een goed gevoel. En dat is zo gebleven.

Wat voor bedrijf is Sit & Sleep?
“Wij zijn een meubelzaak die zich richt op rugvriendelijke producten. We hebben een slaapafdeling, bureau-afdeling en een afdeling voor relaxzetels. Het bedrijf heeft vestigingen in Leuven, Antwerpen en Hasselt. Ik werk als zaakvoerder in Hasselt.”

Wat voor klanten ontvangen jullie?
“In Hasselt zitten we aan een drukke meubelboulevard, daardoor krijgen we hele diverse klanten. Sommige mensen zijn op zoek naar een kwalitatief hoogstaande relaxstoel; zij hebben geen specifieke klachten. Anderen komen op advies van een fysiotherapeut, huisarts, familie of vrienden. Zij zoeken een oplossing voor een comfortprobleem, bijvoorbeeld omdat ze pijn hebben tijdens het tv-kijken. Het gaat daarbij zeker niet alleen om ouderen. Juist de mensen met specifieke rugklachten worden steeds jonger.”

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Fitform?
“Wij steken veel tijd in de samenstelling van ons assortiment. We bezoeken meubelbeurzen en gaan langs bij fabrikanten. Zo is het ook bij Fitform begonnen. We kregen een rondleiding en hadden meteen een positieve indruk. We zagen dat Fitform stoelen maakt die een meerwaarde opleveren voor ons assortiment.”

Wat sprak jullie zo aan?
“Hoe het hele product in elkaar steekt. Het door Fitform zelf ontworpen onderstel met uniek kantelmechanisme en krachtige motoren. Daarbovenop wordt een mooi chassis gebouwd, inclusief veel opties en maatwerkmogelijkheden. Voor ons betekent dit dat we met één producent vrijwel elke klant kunnen helpen. Andere fabrikanten hebben wel modellen in verschillende varianten, maar die varianten staan op voorhand vast. Bij Fitform gaan ze een stapje verder. De passtoel zorgt ervoor dat je individueel maatwerk kunt leveren.”

Hoe staat het met de service?
“Het is erg prettig dat we bij vragen of opmerkingen snel terechtkunnen bij onze vaste contactpersoon bij Fitform. Je krijgt á la minute beantwoording, en dat is vooral fijn als je met een klant in de winkel staat.”

Sit & Sleep Hasselt, Genkersteenweg 299, B-3500 Hasselt
tel. 0032-11765476

Sit & Sleep Leuven, Tiensesteenweg 69, 3360 Korbeek-Lo
tel. 0032-16294563

Sit & Sleep Antwerpen, Ernest van Dijckkaai 1, 2000 Antwerpen
tel. 0032-32896881

www.sit-and-sleep.be

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie