Werner Vervecken van ErgoFeeling

"SAMENSPEL VAN SERVICE ZORGT VOOR TEVREDEN KLANTEN"

In België staat Werner Vervecken voor 100% achter de Fitform-stoelen die hij verkoopt. Samen met zijn echtgenote Andrea is hij eigenaar van ErgoFeeling, een speciaalzaak met vestigingen in Beerse en Schilde. Een persoonlijke aanpak met correct zitadvies staat voorop.

Hoe lang doet u al zaken met Fitform?
“Sinds 2007 behoort Fitform tot één van onze belangrijkste partners. Comfortabel en gezond zitten is de kern van onze winkel. Daarom verkopen we ook producten van Fitform, inclusief de professionele uitleg die daarbij hoort. Want het gaat om maatwerk en ieder mens is anders.”

Wat voor mensen bezoeken uw winkels?
“Dat is heel divers, al zijn de meeste mensen op zoek naar een ‘goede’ stoel om bepaalde klachten te verminderen, met name rugklachten. Dat zijn niet per se ouderen of ‘zorgklanten’. Ook jonge mensen hebben dat tikkeltje extra comfort nodig om de rug te ontlasten na een zware werkdag.”

Wat is er bijzonder aan uw winkel?
“Onze klantvriendelijke en persoonlijke begeleiding geeft de klant een goed gevoel. Na professionele opmeting met onze meetstoel kan de klant rustig vrijblijvend zijn keuze maken. Wie liever de stoel thuis wil uitproberen, bieden we de mogelijkheid om tegen geringe kosten een stoel te huren. We merken dat goede service werkt. Verder werken we samen met rugpijn-experts: een podoloog en een kinesist therapeut.”

Speelt Fitform een rol bij de service?
“Zeker. Het is een samenspel tussen winkel en fabrikant. Dat begint al met de aankoop. Als mensen een stoel kopen, is in de prijs alles inbegrepen. Wij willen niet dat mensen voor verrassingen komen te staan. Ook op andere gebieden kunnen we op Fitform rekenen. Jaren geleden had een klant een probleem met zijn stoel. Het was ons een raadsel hoe dat kwam, maar Fitform heeft die stoel snel en gratis hersteld. Omdat de klant gekluisterd was aan de stoel, heb ik bij hem een vervangend exemplaar neergezet. Een mooi voorbeeld van hoe we samen de klant optimaal bedienen.”

Wat vindt u zelf van de stoelen?
“Waar veel andere stoelen in tekortschieten, blinkt Fitform uit in maatwerkoplossingen. Door een kantelfunctie met onafhankelijke sturing van zitting en voetenbank zijn de Fitform-stoelen uniek. Klanten prijzen vooral de steun die ze tijdens de kantelpositie voelen in de onderste lendenen. Zoiets hebben ze nooit eerder ervaren.”

Ergofeeling Beerse
Gasthuisstraat 16
B-2340 Beerse
tel. 0032-14616200
www.ergofeeling.be

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie