Werner Vervecken van ErgoFeeling

"SAMENSPEL VAN SERVICE ZORGT VOOR TEVREDEN KLANTEN"

In België staat Werner Vervecken voor 100% achter de Fitform-stoelen die hij verkoopt. Samen met zijn echtgenote Andrea is hij eigenaar van ErgoFeeling, een speciaalzaak met vestigingen in Beerse en Schilde. Een persoonlijke aanpak met correct zitadvies staat voorop.

Hoe lang doet u al zaken met Fitform?

“Wij hebben jarenlang ervaring in ergonomisch zitcomfort en sinds 2007 hoort ook Fitform tot één van onze belangrijkste partners. Comfortabel en gezond zitten is de kern van onze winkel. Daarom zijn we ook producten van Fitform gaan verkopen, inclusief de professionele uitleg die daarbij hoort. Want het gaat om maatwerk en ieder mens is anders.”

 

Wat voor mensen bezoeken uw winkels?

“Dat is heel divers, al zijn de meeste mensen op zoek naar een ‘goede’ stoel om bepaalde klachten te verminderen, met name rugklachten. Dat zijn niet per se ouderen of ‘zorgklanten’. Ook jonge mensen hebben dat tikkeltje extra comfort nodig om de rug te ontlasten na een zware werkdag. Vaak komen mensen langs voor een ergonomische bureaustoel – ook deze behoort tot ons gamma – en staan ze tevens versteld van de ruime collectie wellnessfauteuils.”

Wat is er bijzonder aan uw winkel?

“Onze klantvriendelijke en persoonlijke begeleiding naar het uitzoeken van de juiste stoel geeft de klant een goed gevoel. Na professionele opmeting met onze meetstoel kan de klant rustig vrijblijvend zijn keuze maken. Wie liever de stoel eens een langere periode thuis wil uitproberen, bieden we de mogelijkheid om tegen geringe kosten een stoel te huren. We merken dat goede service werkt, en dat hoeft echt niet altijd om grote dingen te gaan. Verder werken we samen met rugpijn-experts: een podoloog en een kinesist therapeut.”

 

Speelt Fitform een rol bij de service?

“Zeker. Het is een samenspel tussen winkel en fabrikant. Dat begint al met de aankoop. Als mensen een stoel kopen, is in de prijs alles inbegrepen. Wij willen niet dat mensen voor verrassingen komen te staan. Ook op andere gebieden kunnen we op Fitform rekenen. Jaren geleden had een klant een probleem met zijn stoel. Het was ons een raadsel hoe dat kwam, maar Fitform heeft die stoel snel en gratis hersteld. Omdat de klant gekluisterd was aan de stoel, heb ik bij hem een vervangend exemplaar neergezet. Dat is een mooi voorbeeld van hoe we er samen alles aan doen om klanten optimaal te bedienen.”

Wat vindt u zelf van de stoelen?

“Waar veel andere stoelen in tekortschieten, blinkt Fitform uit in maatwerkoplossingen. Door een kantelfunctie met onafhankelijke sturing van zitting en voetenbank zijn de Fitform-stoelen uniek. Klanten prijzen vooral de steun die ze tijdens de kantelpositie voelen in de onderste lendenen. Zoiets hebben ze nooit eerder ervaren. Ook het nieuwe Fitmotion-systeem is uniek, een prachtig voorbeeld van innovatie.”

Ergofeeling Beerse
Gasthuisstraat 16
B-2340 Beerse
tel. 0032-14616200

Ergofeeling Schilde 
Kasteeldreef 149
B-2970 Schilde
tel. 0032-33544388

www.ergofeeling.be

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie