Verhalen van klanten en professionals

Al meer dan 75.000 tevreden gebruikers be'zitten' een Fitform-fauteuil. Wij vragen aan iedereen om de eerste ervaringen met de stoel aan ons door te geven. Benieuwd naar hun reacties? Lees ze hieronder bij 'ervaringen gebruikers'.

Op deze pagina leest u ook wat Fitform-zitspecialisten vinden van ons bedrijf en van de fauteuils die ze verkopen.

Daarnaast komen professionals in de zorgsector aan het woord die veel ervaring hebben met Fitform-fauteuils. Zo krijgt u meteen een idee van de verschillende toepassingsmogelijkheden.

 

 Ervaringen gebruikers
Ervaringen zitspecialisten
Ervaringen zorgsector

 

Geweldig gereedschap. Eindelijk na bijna 2 jaar kan ik eens zitten zonder veel pijn ❤️🙌 dank u voor dit fijne technische gereedschap😎👊❤️
Yamhal Amasia uit Houten
Ingestuurd op 19 juni 2024
Prima
Ad van Loon uit Roosendaal
Ingestuurd op 18 juni 2024
Met mijn Fitform-fauteuil onder mijn vod trek ik elke dag het winnende lot.
Carla Houben uit Weert
Ingestuurd op 13 juni 2024
Na 1 dag huur heb ik de stoel gekocht, had er niet lang voor nodig om deze stoel te ervaren als zeer prettig, goed ondersteund zitten en liggen. Met o.a. mijn reumatische aandoeningen is het een zeer fijne stoel.

Geen draaischijf, die is er vanaf gehaald, vw mijn bewegingsziekte, moet je ook maar weten. Prima geholpen door klantenservice telefonisch en aan huis.
Yvonne de Jong uit Lisse
Ingestuurd op 12 juni 2024
Fantastisch!
Rikie H.J.L. Harleman-Legebeke uit Olst
Ingestuurd op 11 juni 2024

   

Word Fitform Ambassadeur!

Misschien heeft u uw Fitform-fauteuil uitgezocht omdat u graag in een mooie fauteuil lekker ontspannen wilt genieten. Of u heeft hem van uw zorgverzekeraar ontvangen om zitproblemen te verlichten.

Bent u blij met uw stoel? Gunt u meer mensen het comfort en plezier van een Fitform-fauteuil?

Dan zijn wij op zoek naar u!

Waarom een ambassadeursprogramma?

Er zijn veel aanbieders van stoelen. Dat maakt het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Voor Fitform is dit ook lastig. Bepaalde aanbieders roepen dat ze hetzelfde bieden, maar zij kunnen die belofte niet nakomen. Wie voor het eerst op zoek gaat naar een goede stoel, weet dat natuurlijk niet.

Er zijn ook mensen die (nog) niet actief op zoek zijn naar een goede stoel. Zij zijn onbekend met het zitcomfort van een Fitform-fauteuil, hebben dit nooit ervaren en weten dus niet wat ze missen.

Om meer mensen goed te informeren, heeft Fitform ambassadeurs nodig! Mensen die weten hoe belangrijk een goede stoel kan zijn om je prettiger te voelen. Mensen die deze ervaring graag met anderen delen.

Voelt u zich aangesproken? Dan hebben wij u natuurlijk ook iets te bieden.

Voordelen voor een ambassadeur:

  • Na aanmelding voor het ambassadeurschap (uiteraard kosteloos) ontvangt u een toepasselijk welkomstgeschenk.
  • Koopt iemand op aanraden van u, als Fitform ambassadeur, een Fitform fauteuil? Dan ontvangt u als beloning een fraai geldbedrag van € 75,-.
  • U krijgt toegang tot het ambassadeursgedeelte op de Fitform website. 

Bent u al enthousiast geworden?  

U kunt zich telefonisch aanmelden via 088 - 33 88 100. Ook als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie