Onderzoek: gebruikers Fitform-fauteuil zeer tevreden

Onlangs hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder gebruikers van een Fitform-fauteuil. In totaal 213 Fitform-klanten vulden een online vragenlijst in. Hieruit komt onder meer naar voren:

  • 30% van de gebruikers zit tussen de 3 en 6 uur per dag in de stoel, 40% meer dan 6 uur per dag.
  • De sta-opfunctie wordt door 65% van de ondervraagden gebruikt, variërend van ‘elke dag’ tot ‘als ik een slechte dag heb’.  
  • Ruim 90% van de ondervraagden is tevreden of zeer tevreden over het comfort, over de verstelmogelijkheden en over het gebruiksgemak van de fauteuil. Van deze groep is de helft zeer tevreden. Minder dan 4% is niet tevreden over één van deze aspecten.
  • Ruim 85% is tevreden of zeer tevreden over de kwaliteit van de fauteuil en over de mate waarin deze in het interieur past. Van deze groep is de helft zeer tevreden hierover. Minder dan 5% is hier niet tevreden over. 
  • Het rapportcijfer voor de mate van tevredenheid over de Fitform-fauteuil komt gemiddeld uit op 8,23. 

Tevredenheid over service bij storing
Van de respondenten die een servicebezoek hebben gehad van een monteur, is meer dan 85% tevreden of zeer tevreden. Het gaat dan over de klantvriendelijkheid van afdeling en monteur, de snelheid van uitvoeren en de professionaliteit van de monteur. Minder dan 5% is daar niet tevreden over.

Tevredenheid over de zitspecialist
Fitform-gebruikers zijn over het algemeen goed tevreden over de contacten en deskundigheid van de zitspecialist waar de stoel is aangeschaft. 

Fitform-fauteuil aanbevelen
Ruim 50% van de respondenten geeft aan één of meerdere keren een Fitform-fauteuil te hebben aanbevolen aan iemand anders.

Aan de slag met ervaringen en tips 
We zijn erg blij met de resultaten. Tegelijkertijd kan het natuurlijk altijd beter. Gebruikers konden via open vragen hun ervaringen, aanbevelingen en tips doorgeven. Die pakken we op, zodat we onze zitoplossingen en service nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen en behoeften van mensen met zitproblemen.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie