Tevreden klant mevrouw Ysebaert (91) geeft Fitform graag een compliment

De 91-jarige mevrouw Ysebaert heeft sinds kort een Fitform-fauteuil. Zij is daar zo blij en tevreden mee dat ze er spontaan andere mensen over vertelt. En daarom deelt ze ook met plezier haar ervaring op onze website. 

“Ik woon in een mooi appartementencomplex in Oss. Daar ontvang ik zorg aan huis. Omdat ik lymfoedeem heb en niet meer goed kan lopen, zit ik heel veel. Voor mijn lichamelijk welzijn is het belangrijk dat mijn benen dan horizontaal op een uitklapbare steun kunnen liggen. 

Sinds kort heb ik een fauteuil van Fitform. Ik had daarvoor ook een fijne stoel, maar die ging stuk en was niet meer te repareren. Mijn Fitform-stoel zit nóg beter dan mijn oude stoel. Vooral de ondersteuning van mijn rug is prettiger. Vroeger had ik een extra los kussentje nodig, nu niet meer. Ook anders is dat deze stoel een sta-op stand heeft, dat had mijn oude niet. 

Als ik ergens op bezoek ben en daar in een ‘gewone’ stoel moet zitten, merk ik meteen het verschil. Ik kom dan bijvoorbeeld na het opstaan veel moeilijker op gang. Als mijn benen horizontaal hebben gelegen, houden ze veel minder vocht vast. Dat heeft een positieve invloed op het lopen.

Echt, ik ben zo blij met mijn Fitform-stoel, hij zit fantástisch! Aan medebewoners en bezoek laat ik dat graag zien. Er hebben al heel wat mensen mijn nieuwe stoel bewonderd!”

* Het model op de foto zit in eenzelfde fauteuil als mevrouw Ysebaert thuis heeft staan.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie