“Prettig dat ik in de stoel toch kan bewegen”

 

Mevrouw Peters* (66) uit Deventer heeft multiple sclerose (MS). Lopen lukt niet meer, dus is het belangrijk dat ze comfortabel kan zitten. De Fitform-fauteuil met fitMotion biedt de juiste ondersteuning en helpt bij het zelfstandig wonen, vertelt ze.

“Door de MS ben ik slecht ter been. Ik zit eigenlijk altijd en om me te verplaatsen heb ik een rolstoel. Voor mij is het belangrijk dat ik zelfstandig op een veilige en makkelijke manier van mijn stoel in de rolstoel kan komen. Met de sta-op-functie van de Fitform-stoel lukt dat prima, want deze stoel is elektrisch in hoogte verstelbaar. Mijn vorige stoel was te laag om er zelfstandig in en uit te komen.

Ik ben heel tevreden over mijn stoel, ik doe er alles in: lezen, tv-kijken ontspannen. Het schommeleffect voelt plezierig en ontspannend. Bovendien zorgt het schommelen ervoor dat ik ook in de stoel kan bewegen. Alleen als ik bezoek krijg, zet ik die functie uit.”

Goed rechtop zitten

“Als de stoel via het fitMotion-systeem kleine bewegingen maakt, voel ik dat wel, maar alleen als ik er echt op let. Je went er namelijk snel aan. Dat de stoel dit automatisch doet, is prettig. Zo beweegt mijn lichaam namelijk ook automatisch, iets wat het uit zichzelf niet meer goed kan. Bewegen stimuleert de doorbloeding en dat werkt positief op mijn gezondheid.

De MS-klachten verdwijnen natuurlijk niet, maar de Fitform-stoel zorgt er wel voor dat ik me comfortabeler voel. Zeker het zitten is een stuk aangenamer geworden. In mijn oude stoel schoof ik snel onderuit en moest ik mezelf weer omhoog zetten. Nu zit ik de hele tijd vanzelf goed rechtop. Ook de rugleuning zorgt voor een fijne ondersteuning. Alles bij elkaar ben ik erg blij met mijn stoel, ik kan hem niet meer missen.”

* Onze ervaringsverhalen worden verteld door échte klanten van Fitform. Uit privacy-overwegingen maken wij gebruik van een gefingeerde naam. 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie