Kleine sta-op stoel en relaxfauteuil en zorgstoel

Sommige mensen zijn speciaal op zoek naar een kleine sta-op stoel, relaxfauteuil of zorgstoel. Een gemiddelde fauteuil is voor hen te groot en biedt onvoldoende ondersteuning. Fitform maakt diverse fauteuils die speciaal bedoeld zijn voor kleine personen.

Is uw fauteuil te groot? Vaak merkt u dit doordat u in de stoel gaat ‘hangen’. Dit komt omdat de zitting te breed is en ook de rugleuning niet goed aansluit op het lichaam. Hierdoor zit je niet lekker en ontstaan er sneller klachten. Meer over de gevolgen van verkeerd zitten, leest u hier.

Fitform biedt een groot aantal fauteuils in twee versies aan. Eén versie voor mensen met gemiddelde lichaamsmaten en een versie voor kleine personen.   

Kleine stoel Wellness collectie

De volgende relaxfauteuils (ook mogelijk met sta-op functie) hebben kleinere standaardmaten en worden ook nog individueel op maat gemaakt:

  • Wellness-fauteuil 238: een echte klassieker
  • Wellness-fauteuil 253: met chromen of houten armleuningen
  • Wellness-fauteuil 257: een romantisch model
  • Wellness-fauteuil 296: een robuuste, stoere stoel

Kleine stoel Zorg en Gemak collectie

Fauteuils uit de Gemak en Zorg collectie kunnen ook altijd aangepast worden aan de behoeften van mensen met een klein postuur. 

Bent u op zoek naar een kleine sta-op stoel, relaxfauteuil of zorgstoel? Uw Fitform-zitspecialist kan u uitstekend adviseren!

 

 

 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie