Verpleeghuis Nazareth krijgt Fitform ZEN Zorgstoel cadeau

Een feestelijk moment in verpleeghuis Nazareth in Best, onderdeel van zorgorganisatie Archipel. Op 24 oktober hebben we daar een cadeau overhandigd: de nieuwe Fitform ZEN Zorgstoel, speciaal bedoeld voor mensen met dementie. Wellco, producent van Fitform-fauteuils, bestaat dit jaar 30 jaar in Best en wilde daarom een ‘dorpsgenoot’ verrassen met een geschenk. 

Schommelfunctie
Wellco-directeur Colette van der Linden (links) overhandigde de zorgstoel aan Archipel-bestuurder Marlène Chatrou. Ze legde uit wat de ZEN Zorgstoel voor bewoners met dementie kan betekenen. De speciale schommelfunctie zorgt ervoor dat iemand met onrustgevoelens sneller tot rust komt. Wellco heeft de ZEN Zorgstoel in Best ontwikkeld en succesvol getest bij een aantal zorginstellingen.

Huiskamers
De stoel krijgt een plekje in de huiskamers van Nazareth. Omdat Archipel veel aandacht besteedt aan een harmonieuze inrichting van elke huiskamer, konden medewerkers zelf bepalen in welke kleur de stoel gemaakt werd. Het werd een warme taupe tint. 

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie