Seniorenstoel met goede ondersteuning

Hoe ouder je bent, hoe belangrijker het is om gezond te zitten. Het lichaam heeft dan namelijk meer ondersteuning nodig. Wie ook ‘zittend’ goed voor zichzelf zorgt, kan lichamelijk ongemak verminderen en voorkomen. Ook fitte senioren hebben veel baat bij een goede stoel; het is een investering in de eigen gezondheid.

Elektrisch verstelbare stoel

Bij het zoeken naar een elektrisch verstelbare seniorenstoel, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten: biedt de fauteuil de juiste ondersteuning, zijn er voldoende verstelmogelijkheden en heeft de stoel een goede sta-op functie. Deze elementen zijn altijd van belang bij gezond zitten, en zeker als het gaat om een stoel voor ouderen.

Seniorenstoel op maat

Een voorwaarde voor goede ondersteuning is een fauteuil op maat. Alle stoelen van Fitform worden op maat gemaakt of ingesteld. Als u bij een van onze verkooppunten een seniorenstoel aanschaft, worden met behulp van een speciale meetstoel uw persoonlijke maten vastgesteld. Zo kunnen we garanderen dat uw sta-op fauteuil voorzien is van:

  • De juiste zithoogte
  • De juiste zitdiepte
  • De juiste armleuninghoogte
  • De juiste lendensteun
  • De juiste zithoek

Verstelmogelijkheden seniorenstoel

Bent u een jaartje ouder? Dan is het extra belangrijk dat u een seniorenstoel met voldoende elektrisch bedienbare verstelmogelijkheden kiest. Van houding veranderen kan namelijk bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen. Een Fitform-stoel biedt veel ergonomische verstelmogelijkheden: liggen, kantelen, beensteun en natuurlijk de sta-op functie.

Stoel met sta-op hulp

Als u lichamelijk niet meer soepel beweegt, is opstaan uit een ‘gemakkelijke’ stoel best een uitdaging. Dit komt onder andere doordat uw spierkracht afneemt. Een seniorenstoel met sta-op stoel hulp is dan heel handig en comfortabel.

Fitform maakt elektrisch bedienbare stoelen die uitermate geschikt zijn voor ouderen. Wij hebben een unieke sta-op beweging ontwikkeld die ervoor zorgt dat u tijdens het opstaan in balans blijft. Uw voeten blijven namelijk de hele tijd aan de grond. Dat zorgt voor een stabiel en veilig gevoel. Belangrijk als u zo lang mogelijk zelfredzaam en zelfstandig wilt blijven!

Accessoires seniorenstoel

Fitform heeft drie collecties: Wellness, Gemak en Zorg. Elke collectie beschikt over aanvullende opties en accessoires voor de seniorenstoel. Dat varieert van hoofd- en nekkussens tot een accu (stoel snoerloos in de kamer), en van speciale zittingen tot stoelverwarming. Ook is het mogelijk om een stoel voor ouderen te voorzien van een speciaal beweegsysteem. Fitform biedt er twee: RCPM (speciaal voor rugklachten) en fitMotion (speciaal voor mensen die veel en lang zitten). 

Bekijk alle mogelijkheden!

Wilt u weten wat een elektrisch bedienbare seniorenstoel voor ú kan betekenen?

  • Bekijk de film van de Fitform 612 Wellness Premium fauteuil
  • Bekijk de animatie van de Fitform 570 Zorgfauteuil
  • Bekijk de volledige collectie, inclusief opties en accessoires
  • Vraag een gratis brochure aan!
Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie