Sta-op stoel met drie motoren voor optimale ondersteuning

Voor gezond zitten en de beste ondersteuning van uw lichaam is het erg belangrijk dat een fauteuil optimaal verstelbaar is. Dit kan als de sta-op stoel uitgevoerd is met drie motoren. Elke Fitform-fauteuil biedt deze mogelijkheid. Bovendien ontvangt u van ons 10 jaar Garantie Waarborg, inclusief vijf jaar 100% garantie op de motor.

Een sta-op stoel met drie motoren heeft als grote voordeel dat u alle verstelfuncties afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Deze verstelbewegingen volgen de natuurlijke draaipunten van het lichaam. Dit zorgt voor veel comfort.

De volgende ondersteuningsfuncties zijn los van elkaar elektrisch verstelbaar in onze sta-op stoelen met drie motoren:

Beenondersteuning

Door gebruik te maken van de beensteun, komen uw benen heerlijk tot rust. De ondersteuning is zo afgesteld dat als zij omhoog beweegt, uw benen nooit zullen overstrekken.

Kantelverstelling

Met de kantelverstelling worden zitting en rugleuning tegelijkertijd naar achteren bewogen. Hierdoor vermindert de belasting op uw rug enorm, wat een buitengewoon comfortabel gevoel geeft. En doordat de zithoek niet verandert, zakt u niet onderuit.

Rugverstelling/ligstand

Als u de stoel in ligstand zet, valt de druk op uw wervelkolom grotendeels weg. Dit is nodig voor het herstel van de tussenwervelschijven. U ervaart een heerlijk gevoel van ontspanning.

Hulp bij opstaan

Een Fitform-stoel die past bij uw lichaamsbouw, zorgt ervoor dat u veel gemakkelijker opstaat. Soms kan dit toch moeilijk zijn, bijvoorbeeld als uw spierkracht minder wordt. De sta-op functie geeft u dan letterlijk een steuntje in de rug, met één druk op de knop. De sta-op beweging gaat heel geleidelijk, zodat u niet plotseling naar voren komt. U kunt altijd rustig en veilig opstaan.

elektrisch-bedienbare-sta-op-stoel.png

·       Elektrisch bedienbare opstalift

·       Elektrische bedienbare kantelverstelling 

·       Elektrisch bedienbare beensteun verstelling

·       Elektrisch bedienbare rugverstelling

Zien hoe het werkt?

·       Bekijk hier de animatie van de bewegingen die de Fitform 570 Zorgfauteuil sta-op stoel met drie motoren maakt.

·       Bekijk hier de film over de beweegmogelijkheden van de Fitform 612 fauteuil.

·       Bekijk hier de aanvullende beweegfunctie fitMotion, voor nóg meer variatie in zithoudingen.

Een ergonomische fauteuil is een fauteuil op maat en beschikt altijd over de ergonomisch juiste verstelbewegingen!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie