Sta-op stoel op maat

Elke sta-op stoel van Fitform wordt op maat gemaakt of ingesteld. Dit is een voorwaarde voor comfortabel en gezond zitten. Iedereen heeft eigen wensen en behoeften als het over prettig zitten gaat. Daarom is elke fauteuil die de Fitform-fabriek in Best verlaat een uniek stuk maatwerk. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor veel tevreden klanten. En dat is nou precies waar we het voor doen!

Wat betekent een sta-op stoel op maat’?

Als u bij een van onze dealers een sta-op stoel van Fitform aanschaft, worden met behulp van een speciale meetstoel uw persoonlijke maten vastgesteld. Hierdoor kunnen we garanderen dat u direct een sta-op fauteuil ontvangt met:

  • de juiste zithoogte;
  • de juiste zitdiepte;
  • de juiste armleuninghoogte;
  • de juiste lendensteun;
  • de juiste zithoek.

Op maat én verstelmogelijkheden

Een sta-op stoel op maat werkt nóg beter in combinatie met de juiste (elektrische) verstelmogelijkheden. Op die manier kun je vaker van houding veranderen, wat belangrijk kan bijdragen aan het voorkomen van gezondheidsproblemen. Een Fitform-stoel biedt een uitgebreid scala aan ergonomische verstelmogelijkheden: liggen, kantelverstelling, beensteun en uiteraard de sta-op functie. Diverse opties en accessoires kunnen het zitcomfort voor uw lichaam extra verhogen. 

Wilt u meer weten?

Als u geïnteresseerd bent in onze unieke sta-op stoel op maat, nodigen we u uit om gratis een van onze uitgebreide brochures te bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw vragen te stellen bij een van onze dealers.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie