Fitform Gemak Collectie

De fauteuils uit de Gemak collectie van Fitform zijn elektrisch verstelbaar en uitgerust met diverse functionaliteiten. Zitten, relaxen, rusten én gemakkelijk opstaan; alles gecombineerd in één heerlijke fauteuil.

De Fitform-fauteuils uit de Gemak collectie beschikken altijd over een sta-opfunctie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-opstoel. Deze sta-opfunctie zorgt ervoor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Met een Fitform-fauteuil uit de Gemak collectie kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Een Fitform Gemak fauteuil zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Fitform Gemak fauteuils zijn verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten (stof en leder) en kleuren. U kunt altijd kiezen voor een bekleding die eenvoudig schoon te maken is. Verder kunt u zelf bepalen hoe 'hard' u de zitting wenst. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verlenen we vol overtuiging 10 jaar Fitform Garantie Waarborg.

Er zijn al Fitform Gemak fauteuils van het model Elevo vanaf € 1.849,-. Deze stoel is geheel op uw persoonlijke maat gemaakt. U kunt hierin zitten, relaxen, rusten en gemakkelijk uit opstaan. De Fitform Gemak fauteuils van het model Vario (met 3 motoren), die op uw persoonlijke maten ingesteld worden, zijn er vanaf € 2.764,-.

De stoelen uit de Gemak Collectie zijn altijd op maat voor de gebruiker. Deze maten kunnen altijd worden gewijzigd, bijvoorbeeld wanneer de fauteuil van eigenaar verandert. 

Bekijkt u rustig de verschillende fauteuilmodellen en bezoek daarna een dealer voor een optimaal advies over ergonomie, functionaliteit en bekledingkeuze.

Naar de accessoires

 

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie