Fitform Gemak collectie

De fauteuils uit de Gemak collectie van Fitform zijn elektrisch verstelbaar en uitgerust met diverse functionaliteiten. Zitten, relaxen, rusten én gemakkelijk opstaan; alles gecombineerd in één heerlijke fauteuil.

De Fitform-fauteuils uit de Gemak collectie beschikken altijd over een sta-opfunctie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-opstoel. Deze sta-opfunctie zorgt ervoor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Met een Fitform-fauteuil uit de Gemak collectie kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft u minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners. 

Een Fitform Gemak fauteuil zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Fitform Gemak fauteuils zijn verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten (stof en leder) en kleuren. U kunt altijd kiezen voor een bekleding die eenvoudig schoon te maken is. Verder kunt u zelf bepalen hoe 'hard' u de zitting wenst. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verlenen we vol overtuiging 10 jaar Fitform Garantie Waarborg.

Fitform Gemak fauteuils zijn geheel op uw persoonlijke maat gemaakt. U kunt hierin zitten, relaxen, rusten en gemakkelijk uit opstaan. Deze maten kunnen altijd worden gewijzigd, bijvoorbeeld wanneer de fauteuil van eigenaar verandert. 

Bekijkt u rustig de verschillende fauteuilmodellen en bezoek daarna een dealer voor een optimaal advies over ergonomie, functionaliteit en bekledingkeuze.

Naar de opties & accessoires

 

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie