Fitform Gemak collectie

Bent u een jaartje ouder, staat u nog actief in het leven, maar merkt u wel dat uw lijf af en toe protesteert? Dat is heel logisch. Opstaan uit een ‘luie stoel’ bijvoorbeeld is voor veel senioren lastig. Geen wonder dat er behoefte is aan een fauteuil met extra comfort en een goede, veilige sta-op functie. Daarom heeft Fitform voor u de Gemak collectie ontwikkeld. 

  • Elektrisch verstelbaar en uitgerust met diverse functionaliteiten.
  • Zitten, relaxen, rusten én gemakkelijk opstaan; alles gecombineerd in één heerlijke fauteuil.
  • De sta-opfunctie zorgt ervoor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. Op deze manier kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft u minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Een Fitform Gemak fauteuil zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Fitform Gemak fauteuils zijn verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten (stof en leder) en kleuren. U kunt altijd kiezen voor een bekleding die eenvoudig schoon te maken is. Verder kunt u zelf bepalen hoe 'hard' u de zitting wenst. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom verlenen we vol overtuiging 10 jaar Fitform Garantie Waarborg.

Fitform Gemak fauteuils zijn geheel op uw persoonlijke maat gemaakt. U kunt hierin zitten, relaxen, rusten en gemakkelijk uit opstaan. Deze maten kunnen altijd worden gewijzigd, bijvoorbeeld wanneer de fauteuil van eigenaar verandert. 

Bekijkt u rustig de verschillende fauteuilmodellen en bezoek daarna een dealer voor een optimaal advies over ergonomie, functionaliteit en bekledingkeuze.

Naar de opties & accessoires

 

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie