Fitform Gemak Collectie

De fauteuils uit de Gemak Collectie van Fitform zijn elektrisch verstelbaar en uitgerust met meer of minder functionaliteiten. Zitten, relaxen, rusten èn gemakkelijk opstaan worden gecombineerd in één heerlijke fauteuil.

De Fitform-fauteuils uit de Gemak Collectie beschikken altijd over een sta-opfunctie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-opstoel. Deze sta-opfunctie zorgt er voor dat u altijd zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Met een Fitform-fauteuil uit de Gemak Collectie kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Een Fitform Gemak fauteuil zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier in uw fauteuil. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en klachten.

Fitform Gemak fauteuils zijn verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten en kleuren. U kunt daar bij denken aan stof en leder, maar ook materialen die heel eenvoudig schoon te maken zijn. Ook kan er gekozen worden uit verschillende zitting hardheden. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waar we met gerust hart het 10 jaar Garantie Waarborg op verlenen.

Fitform Gemak fauteuils type Elevo, op uw persoonlijke maat waarin u kunt zitten, relaxen, rusten en van waaruit u gemakkelijk kunt opstaan zijn er al vanaf € 1.699,-. Fitform Gemak fauteuils type Vario met 3 motoren, op uw maten ingesteld zijn er vanaf € 2.598,-

De fauteuils uit de Gemak Collectie zijn altijd op maat voor de gebruiker. Deze maten kunnen echter ook altijd nog worden gewijzigd, bijvoorbeeld wanneer de fauteuil van eigenaar verandert. Bij de fauteuils type Elevo is hiervoor een goede instructie, technische kennis en gereedschap nodig. Bij de fauteuils type Vario is dat eenvoudiger te realiseren.

Bekijkt u rustig de verschillende fauteuilmodellen en bezoek daarna een dealer voor een optimaal advies omtrent ergonomie, functionaliteit en bekledingkeuze.

Naar de accessoires

 

   

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie