Fitform-zorgfauteuil in T-Huiz in Den Bosch

In Den Bosch wordt hard gewerkt aan de inrichting van het nieuwe T-Huiz. In deze woning komen allemaal hulpmiddelen die te maken hebben met zorgtechnologie. De woning is een initiatief van Sandra Das, verpleegkundig docent/instructeur aan het Koning Willem I College. Haar idee is omarmd en wordt ondersteund door onder meer Brabant Zorg en Brabant Wonen. Fitform heeft onlangs een zorgfauteuil aan T-Huiz geschonken.

De bedoeling is dat T-Huiz in september officieel geopend wordt. Iedereen kan op bezoek komen: burgers, zorgverleners en studenten.

“Ons doel is om mensen kennis laten maken met zorgthechnologie voor thuis, waardoor ze langer gezond thuis kunnen blijven wonen. Vooral ouderen denken vaak dat ze met bepaalde dingen niet meer kunnen omgaan. Wij willen laten zien dat het vaak eenvoudiger is dan gedacht”, licht Sandra Das toe. Ze is blij met de Fitform zorgfauteuil. “Deze stoel is breed inzetbaar, zowel voor ouderen als voor jonge mensen met een specifieke aandoening. Het wegklapbare zijpand is bijvoorbeeld heel praktisch voor iemand met een spieraandoening, al dan niet rolstoelgebonden.”

Volg hier de ontwikkelingen van T-Huiz!

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie