Fitform schenkt zorgfauteuil aan ‘ALS op de weg’

Opnieuw hebben we in het kader van het 40-jarig Fitform-jubileum een zorgfauteuil geschonken. Ditmaal aan de Stichting ALS op de weg, die zich inzet voor de ondersteuning van mensen met ALS. Op 8 december nam Richard Beets namens de stichting de fauteuil dankbaar in ontvangst.

Omdat veel ALS-patiënten na verloop van tijd hun mobiliteit verliezen, brengen ze veel tijd zittend door. Een Fitform 570 Vario zorgfauteuil kan dan enorm bijdragen aan de kwaliteit van leven. ALS op de weg beschikt over circa vijftien Fitform-stoelen die mensen met ALS in bruikleen kunnen krijgen. “Ze hoeven hiervoor alleen een borg te betalen”, vertelt Richard Beets. De stichting beschikt over een groot aantal hulpmiddelen die veelal in bruikleen hun weg vinden naar de ALS-patiënt. Een vrijwilliger verzorgt het afleveren en ophalen.

De Fitform-fauteuils zijn vaak allemaal uitgeleend. “Er is veel vraag naar, daarom zijn we ontzettend blij met deze nieuwe stoel. Hij is al voor iemand gereserveerd en we gaan hem zo snel mogelijk uitleveren.”

Lees hier wat Richard vertelt over de betekenis van zitondersteuning voor ALS-patiënten.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Door deze website te bezoeken bent u akkoord met ons cookiebeleid.
Meer informatie